Konor MekGregor ponovo na sudu! Preti mu višemilionska kazna

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon nekoliko odlaganja, tužba mlade žene protiv Konora MekGregora zbog navodnog napada, koja je podneta pre tri godine, konačno će se razmatrati pred porotom na Visokom sudu.

Sudija Aleksandar Ovens zakazao je 5. novembar za saslušanje u ovom slučaju telesnih povrede.

Tužbu je 2021. godine podnela žena koja je, kako se tvrdi, poznata MekGregoru, a traži  višemilionsku odštetu od ovog poznatog borca. Slučaj je prvobitno trebao biti razmatran krajem juna ili početkom jula, ali je odložen nakon što je MekGregor uspeo da zatraži odlaganje kako bi učestvovao u povratničkom meču protiv Majkla Čendlera u UFC-u.

Nažalost, meč je otkazan nakon što je MekGregor slomio nožni prst tokom treninga. Na ročištu u maju, advokat Remi Ferel istakao je da je njegov klijent potpisao ugovor o borbi i da ne bi bilo praktično da suđenje bude održano u blizini datuma meča, posebno ako bi MekGregor pretrpeo povrede.

Konor Mekgregor Jahta Conor McGregors Lamborghini yacht Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid UK

Ovaj zahtev za odlaganje je bio osporen od strane tužiteljke. Džon Gordan, advokat žene, naglasio je da je njegova klijentkinja čekala na ročište već neko vreme i da je slučaj privukao veliku medijsku pažnju. Takođe, izrazio je nezadovoljstvo zbog toga što je MekGregor zatražio još jedno odlaganje, ovog puta zbog planiranog "bokserskog meča".

Na prethodnom ročištu, sudija Ovens je rekao da je dobro upoznat s time ko je MekGregor i da mu čini "uslugu" zakazivanjem saslušanja tokom sednica u novembru, jer će to suđenje sigurno biti održano.

Tužba protiv MekGregora je jedna od dve koje su pokrenute zbog događaja koji su se navodno odigrali 2018. godine u Dablinu. Takođe, žena je tužila i jednog od MekGregorovih saradnika.

Sve informacije o tužbi do sada nisu bile iznete na otvorenom sudu, a optužbe se u potpunosti negiraju. Tužiteljku predstavljaju advokati Rej Boland, Džon Gordan i Siun Leonovič, dok MekGregora zastupa Remi Ferel.

(Telegraf.rs)

Video: Mekgregor poručio Poarijeu da će mu otkinuti glavu, pa pokušao da ga šutne na suočavanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA