FNC spremio regionalnu "poslasticu": Negucić protiv Jurišića u zagrebačkoj Areni!

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prava borilačka "poslastica" očekuje nas 23. novembra, kada će najjača regionalna MMA promocija - FNC, događajem "FNC 20" obeležiti pet godina postojanja u zagrebačkoj Areni.

Ovaj događaj biće jedan od najvećih i najjačih u istoriji promocije, nakon onog održanog u Beogradskoj areni 1. juna, i to sa potpunim razlogom.

Od ranije je poznato da će glavna borba večeri biti okršaj Aleksandra "Džokera" Ilića i Mirana "Slo Rokija" Fabjana, kao i da ćemo ponovo gledati Marka Bojkovića, i to protiv Sahila Siraja, a sada je svemu pridodat još jedan zanimljiv okršaj.

Nakon što je obelodanjeno da je Uroš Jurišić potpisao ugovor sa FNC-om na više borbi, saznali smo i da će se boriti protiv Stefana Negucića.

Jurišić već neko vreme važi za jednog pod najboljih regionalnih boraca, i to sa pravom , s obzirom na to da je od svojih 11 pobeda čak deset ostvario prekidima. Uz to, ima i 2-0 u bare knuckle-u, dok je upisao i nastupe u najjačim promocijama poput KSW-a i Bellator-a.

Sa druge strane, Negucić u ovom meču želi da se vrati na pobedničke staze, pošto je nakon impozantnih 11-0, upisao dva vezana poraza. Ipak, važi Negucić za jednog od najboljih srpskih boraca u ovoj kategoriji, čemu svedoči i to što je deset od jedanaest pobeda ostvario prekidom.

Treba istaći i da je pre meča sa Nikolom Joksovićem, Negucić imao i pauzu od gotovo godinu i po dana zbog teške povrede.

Sve u svemu, očekuje nas jedan vrlo zanimljiv okršaj.

(Telegraf.rs)

Video: Slo Roki preti Džokeru: Ilke može da uđe u oktagon, ali neće izaći na nogama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA