Mnogi su ga otpisali, a on pokazao kakva je "zver": Pogledajte kako se Tajson sprema za meč sa Polom

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Naredni meč između Džejka Pola i Majka Tajsona teško je razumeti u kontekstu bokserskog sveta. Džejk Pol, sa svojih 27 godina, trebalo bi 15. novembra da uđe u ring sa bokserskom legendom, Majkom Tajsonom, koji sada ima 58 godina.

Nekada je Tajson bio sinonim za strah i dominaciju u ringu. Njegova kombinacija brutalne snage, agresivnosti i izuzetnih bokserskih veština činila ga je najboljim na svetu. Ipak, vremena su se promenila. Majk Tajson već godinama nije aktivan u profesionalnom boksu, a posledice godina i naporne karijere postaju sve vidljivije.

To, međutim, nije omelo Pola da organizuje meč sa Tajsonom. Sa njegove strane, rizik je minimalan. Meč obećava ogromne prihode, što je za Pola primarni cilj, a očekuje se da će pobediti i time dodati ime Majka Tajsona u svoj rezime, što bi mu značajno podiglo ugled.

S druge strane, mnogi ljubitelji boksa nisu oduševljeni ovim mečom. Oni ne žele da vide svog heroja Tajsona kako gubi od nekoga ko je relativno nov u boksu, a pre toga bio je poznat kao Jutjuber. Ipak, ne treba otpisivati Tajsona. Iako je u poznim godinama, možda neće biti tako lak protivnik kako se očekuje.

Tajson je ozbiljno pristupio pripremama za ovaj meč i naporno trenira kako bi bio u što boljoj formi. Da bi umirio svoje fanove, ali i da bi pokazao da je još uvek onaj "Gvozdeni", Tajson je objavio video na Instagramu u kojem demonstrira eksplozivnost i brzinu na fokuserima.

Kako će se to preneti na meč protiv znatno mlađeg i svežijeg rivala, saznaćemo 15. novembra. Vredi podsetiti da je Tajson već jednom otkazao ovaj meč zbog zdravstvenih problema, pa nije isključeno da bi moglo doći do novog otkazivanja ukoliko ne izdrži pripreme.

Ipak, prema ovome, sprema se punom parom.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako Majk Tajson slavi Đokovićevo osvajanje Rolan Garosa: Njegova ćerka obožava Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA