"Konore, igraću ti kolo po glavi, biće sahrane ako se sretnemo": UFC šampion žestoko isprozivao MekGregora

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ilija Topurija ne prestaje da "zagreva" situaciju s Konorom MekGregorom, a njihova verbalna bitka postaje sve žešća.

Nedavno je MekGregor (22-6) tokom jednog sponzorskog prenosa uživo uputio žestoke reči na račun nepobeđenog Topurije (15-0), poručivši da će se s njim obračunati ukoliko ga sretne u španskoj Marbelji, gde će 12. oktobra promovisati BKFC događaj.

Topurija, koji već neko vreme poziva MekGregora na okršaj, smatra da je Irac, zbog svoje neaktivnosti, izgubio pravo na taj duel. Međutim, na poslednje MekGregorove pretnje imao je spreman odgovor.

"J*** *e, Konore", izjavio je Topurija tokom prenosa uživo na Instagramu. "Nisi ti ni blizu mog nivoa." Oštro je dodao da bi voleo da testira svoje pesnice na MekGregorovoj glavi, samo da vidi može li mu "popraviti nos". Na MekGregorovu tvrdnju da će se njih dvojica sresti, Topurija je bez ustručavanja odgovorio: "Neće mi ni pogledati u oči. U****e se od straha. McChicken."

MekGregor je najavio prisustvo na događaju u Španiji, ali Topurija je jasan da će on biti u centru pažnje, predvodeći priredbu. "Konor je već propustio mnoge velike trenutke. Pa, n*** se s tim, MekGregore!"

Topurija će predvoditi UFC 308, gde ga čeka odbrana titule u perolakoj kategoriji protiv Maksa Holoveja, u glavnoj borbi večeri 26. oktobra u Abu Dabiju. Na istom događaju, nastupiće i Aleksandar Rakić u meču protiv jednog od najopasnijih boraca poluteške kategorije, Magomeda Ankalaeva.

Topurija je jasno stavio do znanja da neće ostati pasivan ako se MekGregor pojavi pre borbe. "Konore, igraću ti kolo po glavi." Uz to je dodao još jednu sočnu izjavu: "Spustiću ti j*** na čelo, zagrejati te, a zatim gaziti po glavi. Nadam se da se nećemo sresti, ili će biti sahrane - poručio je Topurija.

(Telegraf.rs)

Video: Mekgregor nakon nokautiranja Kauboja za 40 sekundi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA