Navijači sve više razočarani: Ponovo se otkazuje borba Tajsona i Pola?

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Netflix je najavio spektakl koji će se održati 20. novembra, a reč je o borbi između legendarne bokserske ikone Majka Tajsona i kontroverznog influensera Džejka Pola.

Ovaj susret izazvao je burne reakcije u svetu sporta, s jedne strane okupljajući entuzijaste koji s velikim iščekivanjem prate svaki korak u organizaciji, dok s druge strane postoje oni koji izražavaju ozbiljnu zabrinutost, pre svega zbog Tajsonovih godina i njegovog opšteg zdravstvenog stanja.

Borba, koja je prvobitno trebalo da se održi 20. jula, morala je biti odložena zbog Tajsonovih zdravstvenih problema, što je dodatno pojačalo sumnje o tome da li je uopšte sigurno da se ovaj meč održi.

Iako se novi datum bliži, mnogi fanovi ostaju skeptični, verujući da bi borba mogla biti ili otkazana ili inscenirana, dok neki tvrde da je čitav događaj više marketinški trik nego pravi sportski duel.

Džejk Pol - Majk Tajson Foto: Printscreen/Instagram

Pored toga, razlika u godinama između Tajsona (58) i Džejka Pola (27) dodatno podgreva rasprave o tome da li je ovaj meč uopšte fer.

Iako borba izaziva kontroverze, interesovanje za događaj ne jenjava, privlačeći pažnju ljubitelja boksa i šire javnosti širom sveta.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako Majk Tajson slavi Đokovićevo osvajanje Rolan Garosa: Njegova ćerka obožava Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA