"Hulk" pokušao da isprovocira Erslana, Hrvat ostao hladan "kao led": Sve je spremno za spektakl u Parizu

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sutra nas u Parizu očekuje UFC Fight Night 243, a događaj će se održati u prestižnoj "Accor Areni", uz sjajne borbe koje su na programu.

Glavna borba večeri biće okršaj u lakoj kategoriji između Brazilca Renata Moikana i domaćeg borca Benoe Sen Denija.

Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju u regionu jeste debi Ivana Erslana, najboljeg hrvatskog MMA poluteškaša, koji će se sutra prvi put boriti u UFC-u. Erslan će ukrstiti rukavice sa iskusnim UFC borcem, Moldavcem Ionom Kutelabom, poznatim pod nadimkom "Hulk". Njihov okršaj u poluteškoj kategoriji biće poslednji na preliminarnom delu priredbe.

Posle uspešno obavljenog zvaničnog vaganja, Erslan je obavio i ceremonijalno vaganje, gde je na pozornicu izašao u pratnji svog dugogodišnjeg trenera i lidera FNC-a, Dražena Forgača. Hrvatska zastava bila je u Erslanovim rukama, dok je sačekao dolazak svog protivnika.

Tokom suočavanja, Kutelaba je pokušao da ga isprovocira svojim već poznatim "unosom u lice" i naglim pokretom glave, ali Erslan je ostao smiren i hladnokrvan, pokazujući da je potpuno fokusiran na sutrašnju borbu. Erslanova smirenost i odlučnost daju nadu da će on i u kavezu pokazati istu neustrašivost. Regionalna publika sa nestrpljenjem čeka njegovu prvu UFC borbu, verujući da će Erslan opravdati visoka očekivanja.

Snimak ceremonijalnog vaganja možete pogledati u nastavku, a suočavanje Erslana i Kutelabe počinje na 16:00.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno! Erslan zaplakao pred kamerama Telegrafa posle epske pobede u Gljivicama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA