"Bio sam najgori diler droge svih vremena...": Legendarni UFC borac otkrio kakvim "poslovima" se bavio

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mnogi sportisti koji se probijaju u svet borilačkih sportova često dolaze iz teških sredina, a Danijel Kormijer, bivši dvostruki UFC šampion, nije bio izuzetak.

Kroz svoju karijeru, Kormijer je postigao ogroman uspeh zahvaljujući odlučnosti i predanosti, čime je obezbedio da njegova deca ne moraju prolaziti kroz iste izazove kroz koje je on prošao.

Gostujući u podkastu „Pound 4 Pound“, Kormijer je podelio iskustvo o tome kako ga je odrastanje u problematičnoj sredini gotovo odvelo na pogrešan put. Naime, kada je Kamaru Usman otkrio da mu je Kormije bio velika inspiracija i pomogao da ostane na pravom putu, "DC" je ispričao svoju priču o tome kako je zamalo krenuo krivim putem.

Kormijer je otkrio da je prodaja droge u njegovom komšiluku bila toliko prisutna da je bilo gotovo nemoguće odupreti se iskušenju da ne učini isto. Ipak, jedan ključni događaj tokom njegovog prvog i jedinog pokušaja da se bavi dilovanjem promenio je njegov život zauvek.

- Nije lako odupreti se kad si okružen ljudima koji prodaju drogu, a ti nemaš novca. Poželiš da i ti počneš da radiš to, da bi mogao da zaradiš. Pokušao sam jednom, i to je bila velika greška. Kunem se bogom, bio sam najgori diler droge svih vremena. Imao sam 16 godina, napravili smo lažnu drogu – katastrofa! - rekao je Kormijer.

On se prisetio trenutka kada je dao lažnu drogu kupcu, koji je ubrzo shvatio prevaru i počeo da ga juri. „Bio je brz, uhvatio me je, i morao sam da mu vratim novac. Rekao sam mu: ‘Izvini, ovo je loš proizvod, evo ti novac nazad.’ Bio sam prestravljen, siguran da će me povrediti, jer sam tada bio samo klinac,“ otkrio je Kormijer.

Ovaj događaj naterao je Kormijera da se zapita šta uopšte radi sa svojim životom, pogotovo s obzirom na to da je u tom trenutku već bio državni prvak u rvanju. „Pomislio sam: Šta ja radim ovde? Upao sam u zamku,“ dodao je Kormijer, govoreći o tome kako je zahvalan što je taj događaj bio dovoljan da ga odvrati od potencijalno opasnog puta.

(Telegraf.rs)

Video: Upoznajte Jovanu Đukić, profesorku prirodnih nauka koja "ubija" u oktagonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA