Diboa brutalnim nokautom Džošuu poslao na bolnu dremku: Ovakvog ga još nismo videli!

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

U nezaboravnom susretu teškaša, Entoni Džošua doživeo je jedan od najtežih poraza u karijeri, kada ga je Danijel Diboa nokautirao u petoj rundi.

Borba na prepunom Vembliju ostavila je publiku bez daha, dok je Diboa svojim razornim udarcem osigurao pobedu i zadržao IBF-ov naslov svetskog prvaka.

Od početka meča, Diboa je nametnuo svoju nadmoć, dok se Džošua borio da pronađe ritam, ali bezuspešno.

Nakon borbe, britanski komentatori su zaključili da je ovo možda kraj Džošuine karijere, s obzirom na težinu poraza i nemogućnost oporavka u ključnim trenucima.

- Pokušao se vratiti nekoliko puta tijekom meča, ali nikada nije bio tako nokautiran. Ovo mora biti kraj za njega jer nikad nije bio tako nokautiran - rekli su za Džošuu.

Džošuina ambicija da postane trostruki svetski prvak i ponovo zavlada teškaškom divizijom okončana je na najdramatičniji i najneočekivaniji način. Pre nešto više od osam godina osvojio je svoj prvi naslov, ali sada je zabeležio četvrti poraz u 32 profesionalne borbe.

- Imam samo par reči, zar vam nije bilo zabavno?! Ovo je bilo neverovatno putovanje i zahvalan sam na prilici. Ja sam gladijator, borac do samog kraja. Cilj mi je doći do vrha ovog sporta i ostvariti svoj puni potencijal - Diboa je izjavio

(Telegraf.rs)

Video: Legendarni bokser i Borin kum se oprostio od muzičara: Poslušajte kakvu priču sa Ostroga je ispričao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA