"Zašto si nastavio da duvaš?": Izgubio pojas, nije priznao poraz, sada mu je stigao urnebesan odgovor šampiona

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Od kada je na nedavno održanom UFC-u 306, Merab Dvališvili postao novi šampion bantam kategorije, javnost ne prestaje da govori o njemu i njegovim potezima.

Tako je i nakon nove prozivke, koju je uputio na račun Šona O'Mejlija, kojeg je porazio posle pet rundi upravo u meču za titulu.

Sve je počelo, kada je O'Mejli objavio klip na mrežama, gde ulazi u mma oktagon, i iz kofera vadi šampionski pojas, i počinje sa "prozivkama".

- Vratio sam se! Samo pogledajte ponovo borbu, pobedio sam u rundama jedan, tri i pet! J*** se, Merab, i dalje si k****! Ja sam šampion, i još uvek neporažen. Branim pojas u junu ili julu, protiv Umara Nurmagomedova u Las Vegasu. Ja sam šampion i dalje, runde jedan, tri i pet... Ne verujete mi? Ponovo pogledajte borbu. Pokraden sam u petoj rundi kao k****! Ja sam šampion. Ponovo pogledajte meč, odbrana pojasa broj tri... Umar, dolazim po tebe! - rekao je popularni "Šuga Šon".

Nije dugo trebalo Dvališviliju da odgovori, i to na, malo je reći, genijalan način.

Novi šampion najjače promocije, napravio je parodiju na Šonov snimak, gde glumi da mu je O'Mejli, pomalo neposlušni sin.

Sve počinje na putu, kada se ispred Merabovog džipa nađe Šonova lutka, u malom dečjem automobilu, sa sve replikom šampionskog pojasa oko struka.

- Šta je ovo, j*****? Šta se dešava? Šon? Ti si, prijatelju! Šta nije u redu sa tobom brate? Zašto si nastavio da duvaš, brate? Mislio sam da spavaš sada, tebi je vreme za spavanje... Slušaj sine, ne brini o ovom Umaru Nurmagomedovu, ja ću se pobrinuti za njega. Ti više nisi šampion. Uzeću pojas od tebe ponovo, pa, vozi bezbedno sine. Idemo, Šon... Nema više duvanja, nema više duvanja... Vidimo se! Vozi bezbedno, okej? - rekao je Merab, a onda nekoliko puta "očinski" poljubio Šonovu lutku, a sve je propratio opis "Teško je biti otac ovih dana".

Ovaj Merabov potez, nasmejao je čitavu borilačku scenu, a odmah su se u komentarima javljale brojne poznate ličnosti iz borilačkog sveta. Kako je sve izgledalo, možete videti ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA