Sve je spremno za spektakl u Zagrebu: Trojica Srba nastupaju na "Glory 95", svi borci prošli vagu

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sutra nas očekuje još jedan spektakl u "Glory" organizaciji, a Glory 95 u Zagrebu je sada i zvanično spreman!

Svi borci koji će nastupiti sutra uspešno su prošli vaganje, nakon čega je usledilo i ceremonijalno suočavanje. Sledeći korak je oporavak i finalna psihološka priprema za borbe.

U zagrebačkoj Areni gledaćemo ukupno trojicu srpskih boraca. Nikola Filipović boriće se protiv Nordina Maidina u teškoj kategoriji, u poluteškoj ćemo gledati Miloša Cvjetićanina protiv Džimija Livinusa, dok je u poslednjem trenutku, kao zamena uskočio i Aleksandar Janković iz "Fight Company-ja", koji će se boriti protiv Vita Košara. Prvi od srpskih boraca će u ring upravo Janković, koji je drugi meč po redu uvodnog programa, potom sledi Cvjetićanin koji će otvoriti glavni deo, a četvrta borba pre kraja biće Filipovićev meč.

Levi Rigters i Bahram Radžabzadeh predvode program, a njihov duel odrediće sledećeg izazivača za titulu. Već je poznato da će se Riko Verhoven u decembru boriti sa pobednikom ovog meča, a okršaj između Rigtersa i Radžabzadeha ima dodatnu težinu jer je u pitanju revanš.

U jednom trenutku, Azerbejdžanac je blago odgurnuo Rigtersa na merenju, a jasno je da postoje određene tenzije, a Rigters je, s druge strane, ostao smiren. Rigters je na vaganju imao 111,1 kg i viši je za 15 centimetara, dok je Bahram težio 98,3 kg.

Ipak, ovo nije najveća razlika u težini na sutrašnjem događaju. Taj podatak pripada meču između Mladena Brestovca i Francuza Karima Dijana. Brestovac, poznat kao "Scorpion Sting," imao je 119,3 kg, što je 17,5 kilograma više od njegovog protivnika, koji je težio 101,8 kg. Brestovac je iskoristio priliku da se obrati publici.

- Osećam se sjajno. Pokušavam da što više uživam u ovome, jer znam da ću se jednog dana, kad budem star, pitati zašto nisam više uživao. Debitovao sam u Hrvatskoj i tamo ću se oprostiti. Čuo sam da su skoro sve karte rasprodate i biće to sjajna noć kikboksa - rekao je Mladen, pozvavši fanove da podrže njega i ostale borce.

Ono što je zanimljivo, "najteži" okršaj na Glory 95 biće onaj između Tarika Osara i Nika "Big Sexy" Orte. Osaro je poznat po svojoj impozantnoj građi, a na vaganju je imao 129,3 kg. Ipak, njegov protivnik je još teži - vaga je pokazala 136 kg za Hortu, što ih čini najtežim borcima na sutrašnjem događaju.

Sve u svemu, očekuje nas pravi borilački spektakl, koji će početi od 18.00.

(Telegraf.rs)

Video: Slo Roki preti Džokeru: Ilke može da uđe u oktagon, ali neće izaći na nogama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA