Najbizarnija situacija u istoriji UFC: Gruzin "gazio" Amera, pa ga ljubio usred ringa!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uložio je Dana Vajt preko 20 miliona dolara u priredbu UFC 306 u čuvenoj Sferi u Las Vegasu, ali mu se to višestruko vratilo, pošto smo pored sjajnih borbi, imali priliku da vidimo i pravi šou. Najzanimljivije je bilo u bantam muškoj kategoriji i ženskoj muva, gde su novi šampioni postali Merab Dvališvili i Valentina Ševčenko.

Gruzin je jednoglasnom odlukom sudija uzeo pojas Šonu O'Mejliju i to posle vrlo bizarnog početka. Amerikanac nije držao pažnju rivalu, koji se uporno svađao sa nekim iz publike. Nakon upozorenja sudije, Dvališvili je ipak nastavio sa borbom.

Tu je bio zaista dominantan, pošto je svaku od rundi uspeo da reši u svoju korist i sa lakoćom je uspeo da dođe do titule.

Najbizarniji potez Gruzin je izveo u samom uglu ringa, kada je svoju dominaciju iskazao tako što je počeo da ljubi O'Mejlija po leđima, što je protivnika iznerviralo. Sudija je morao da ih razdvaja, a posle meča pobednik je uz osmeh rekao da je to bio odraz njegove dominacije.

Totalnu pobedu boraca iz nekadašnjeg SSSR kompletirala je čuvena Valentina Ševčenko iz Kirgistana, koja je Aleksu Graso uspela da pobedi i tako vratila svoj izgubljeni pojas.

Meksikanka je prljavim govorom u najavi dvoboja najavila spektakl, ali je u ringu to izgledalo skroz drugačije, pa je tako 36-godišnjakinja bila i više nego dominantna.

Pomenućemo i da je Brazilac Dijego Lopez u kategoriji pero odbranio titulu i na bodove porazio izazivača Brajana Ortegu.

(Telegraf.rs)

Video: Brutalnim nokautom ga poslao na spavanje, majka plakala pored oktagona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA