Majk Tajson zaradio 9 miliona dolara od kanabisa: Investitori "debelo" uložili u njegovu kompaniju

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Uprkos zahtevima da se potpuno otkaže, borba između Majka Tajsona i Džejka Pola još uvek je zakazana za 15. novembar. Ako sve bude išlo po planu, ovaj okršaj biće održan na AT&T stadionu.

Međutim, sumnje da će borba zaista biti realizovana ne jenjavaju, naročito zbog Tajsonovih godina i zdravstvenih problema. Iako se čini da su šanse za borbu neizvesne, Tajson je doživeo značajan finansijski uspeh u međuvremenu.

Naime, Tajsonova kompanija za kanabis, "Tyson 2.0", dobila je 9 miliona dolara od velikih investitora. Kompanija se suočila s problemima u aprilu kada je optužena za prodaju "buđave" marihuane u Kaliforniji, ali sada se čini da se poslovanje vraća na pravi put.

Tajson i njegov tim sada imaju sve potrebne resurse za uspešno vođenje kompanije, što može značiti da će bokser morati da se više posveti poslovanju, potencijalno utičući na njegovo treniranje.

Tajson je otvoreno govorio o svojoj upotrebi kanabisa i narkotika, a čak je napomenuo da će verovatno biti pod uticajem narkotika tokom borbe sa Polom. No, da li će do te borbe uopšte doći, ostaje da se vidi.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako Majk Tajson slavi Đokovićevo osvajanje Rolan Garosa: Njegova ćerka obožava Noleta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA