Dana Vajt najavio veliki povratak Konora Mekgregora! Evo kada Irac ulazi u oktagon

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Konor Mekgregor neće se vratiti u UFC tokom 2024. godine, jer je povreda koja ga je sprečila da se bori protiv Majkla Čendlera u junu onemogućila njegov planirani povratak u oktagon u decembru, što je potvrdio i izvršni direktor UFC-a Dana Vajt, koji je otkrio i kada se Irac vraća.

Govoreći za New York Post pred "Noche UFC", Vajt je izrazio optimizam da će Mekgregor učestvovati početkom naredne godine.

- Da vam kažem ovo, ja sam bio taj koji je ove godine rekao da ne mislim da će se boriti ove godine, usred svih priča i svega ostalo. Konor Mekgregor će se boriti sledeće godine, početkom 2025.

Mekgregor se nije borio od jula 2021. godine, kada je slomio nogu na kraju prve runde protiv Dastina Poarjea na UFC 264. Od tog poraza, Mekgregor je bio zauzet vanborilačkim aktivnostima, uključujući glavnu ulogu u rimajku filma „Road House“ iz 2024. godine i postao je deo vlasnik i izvršni u "Bare Knuckle Fighting Championships".

- Imao je toliko slobodnog vremena, što se tiče gladi, on je veoma bogat čovek - rekao je Vajt.

Mekgregor je navodno zaradio više od 100 miliona dolara za svoj boks meč sa Flojdom Mejvederom 2017. godine i bio je rangiran kao najplaćeniji sportista na svetu od strane Forbsa 2021. godine.

- Saznaćemo. Saznaćemo kada se vrati, ali on je definitivno superzvezda sporta koji je podigao UFC širom Evrope i drugih delova sveta. Bio je velika zvezda i sjajan partner za nas.

Vajtovo najavljanje povratka Mekgregora početkom 2025. godine može naljutiti Irca, pošto je otvoreno pričao da želi da se bori u decembru, kada je UFC 310 zakazan za T-Mobile Arenu u Las Vegasu.

Ah Dana, decembar je datum! Završimo kalendarsku godinu pobedničkim događajem! Hajde sada, šta je ovo? Idem na visoke nadmorske visine sledećeg meseca da se pripremim -  napisao je Mekgregor u postu na X-u koji je kasnije obrisan u avgustu.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA