Da li je ovo najočiglednija nameštaljka ikad? "Pipnuo" protivnika, on odmah odustao

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

U svetu borilačkih sportova u Rusiji, često nailazimo na dva potpuno različita fenomena. S jedne strane, imamo priliku da uživamo u sjajnim promocijama sa borcima koji, iako nisu široko poznati, poseduju neverovatne veštine. Međutim, s druge strane, ponekad smo svedoci nameštenih i nekompetitivnih borbi.

Jedan takav kontroverzni događaj desio se u Čeljabinsku, gde je organizacija RCC priredila boksersku manifestaciju. Sve je išlo svojim tokom, sve dok se u ringu nisu pojavili Mark Urvanov (23-3-2) i Sejmur Isajev (12-0) – borba koja je te večeri izazvala najviše pažnje.

Nažalost, pažnju nije privukla zbog vrhunskog bokserskog okršaja ili neizvesne borbe, već zbog toga što je ovo bio verovatno jedan od najočitijih nameštenih mečeva koje smo do sada videli.

Sve je počelo odmah nakon zvuka zvona, kada je Urvanov zauzeo centar ringa, a Isajev mu se pridružio. Urvanov je zatim zadao blag udarac u telo, jedva dodirujući svog protivnika. Isajev je momentalno čučnuo i rukavicama dotakao tlo, što je sudiju nateralo da započne brojanje. Na iznenađenje svih prisutnih, Isajev nije ni pokušao da ustane, čime je Urvanov zabeležio pobedu.

Kako je ova bizarna i komična situacija izgledala, možete videti ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Džoker Ilić o FNC 19: "Tu sam zbog Vase"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA