Novi MMA spektakl u Vrbasu: VFL sprema borbe kao nikad do sad

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nova MMA organizacija nastala je u Vrbasu, po nazivu "Vrbas Fight League" (VFL), gde će ljudi iz cele Srbije i regiona moći da prisustvuju događaju u hali CFK "Drago Jovović" po prvi put.

Ova organizacija donosi neku novu energiju i mladost, koja je MMA sceni u Srbiji preko potrebna, a ta fantastična energija mogla se videti juče na zvaničnom merenju, koje je obavljeno na glavnom gradskom trgu.

Tada je predstavljeno 20 boraca, koji će se u 10 borbi nadmetati i pokazati šta znaju. Neki od njih su poznati srpskoj, a neki i lokalnoj MMA publici u Vrbasu.

Glavni događaj prvog VFL-a u istoriji biće borba teškaša između Mitra Delibašića i Nikice Vujičića. Biće ovo pravi sudar žestokih momaka iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Događaj koji organizatori, Mitar Delibašić i Vukašin Cvetković, posebno ističu je između evroskog prvaka u kombat sambu Stefana Župarića i Gorana Marijanova.

Povodom ovog događaja uzeli smo izjavu Vukašina Cvetkovića, jedan od organizatora ovog događaja, koji veruje u veliki broj kvalitetnih borbi, ali i blistavu budućnost ove mlade organizacije.

- Ovo je prvi put da profesionalni MMA dolazi u Vrbas. Ranije je bilo amaterskih borbi, ali ovo je prvi put da će Vrbas gledati profesionalne borbe. Dolaze borci iz tri različite države, a ulaz će za navijače biti potpuno besplatan. Mi smo mlada, novonastala i brzorastuća organizacija u Vrbasu i planiramo da radimo još dosta događaja, ali isključivo u Vrbasu - rekao je Vukašin Cvetković, organizator događaja u Vrbasu.

VFL Foto: VFL

Kompletan fajt kard

1. Veljko Tasić vs Adnan Durić

2. Luka Duletić vs Marko Tešanović

3. Ivan Nađ vs Miloš Zeljko

4. Nikola Leka vs Daniel Sarchiz

5. Milan Kalkan vs Milan Novaković

6. Nikola Gradinac vs Dejan Zeljko

7. Gojko Kalanj vs Nikola Torbica

8. Stefan Župarić vs Goran Marjanov

9. Dušan Zeljko vs Baki Bas

10. Mitar Delibašić vs Nikica Vujičić

(Telegraf.rs)

Video: Slo Roki preti Džokeru: Ilke može da uđe u oktagon, ali neće izaći na nogama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA