Pletikos govorio za Telegraf posle poraza: "Ja sam kriv! Imam Fabjanovu podršku uvek!"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Erik Pletikos je doživeo svoj prvi profesionalni poraz u karijeri i to od Rendija Emboja nakon što mu je nesrećno ispalo rame.

On je za Telegraf.rs oktrio kako je video celu završnicu borbe sa tim događajem.

- Je**ga, prvi poraz u profesionalnoj karijeri je tu. Žao mi je što je to moralo da se desi pred domaćom publikom. Dao sam sve od sebe. Na kraju krajeva, predao sam se... Rame mi je iskočilo, ruka je ostala blokirana, nisam mogao više bacati udarce. Seo sam na pod, video da pokušam da namestim rame, ali kada sam video da je rame ukočeno, počeo sam dobijati udarce, borba je završena i to je to. Poraz je tu, glava gore, vraćam se nazad u dvoranu i neće me ovo pokolebati - počeo je Pletikos.

Smatra da je ovo iskustvo koje će mu samo značiti u nastavku karijere.

- Mogu reći da sam ga imao, ali sam sam kriv. Sve je to iskustvo, ali idemo dalje.

Fabjan je bio u njegovom korneru, ali to za Pletikosa nije ništa novo.

- Imam njegovu podršku uvek, mi trojanci su uvek tu, svi za jednog, jedan za sve. Da li pobedio ili izgubio, uvek smo tu jedni za druge - zahvalan je Pletikos.

Upitali smo ga šta sledi dalje...

- Šta dalje? Idemo dalje, ne znam šta će reći Forgi. Ako budu hteli da mi daju još jednu priliku u FNC-u, odradiću to, a ako ne idemo dalje. Odradiću još neku borbu negde drugde, pa ću se ponovo vratiti. Mogu me zvati u rijaliti sledeće sezone, imam više mogućnosti, videću gde ću ići - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Džoker Ilić o FNC 19: "Tu sam zbog Vase"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA