"Nadam se da se nikad neću boriti sa Miranom Fabjanom": Vitasović otkrio šta je bilo sa pojasom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Čovek koji je trebalo da se bije za pojas, Ivan Vitasović, pričao je za Telegraf.rs o povredi, oporavku, ali i borbi sa Miranom Fabjanom u slučaju da se desi.

Pre svega se osvrnuo na povredu koja ga je sprečila da se bori sa Jorgan de Kastrom, kao i o tome koliko mu je to teško palo.

- Povreda se desila pre desetak dana, slomio sam rebra, pa nisam mogao nastupiti, ali dobro... Takav je sport. Došao sam podržati svoje klupske kolege, evo sada smo na 2:1. Čekamo Mirana u glavnoj borbi večeri. Tada mi je stvarno bilo teško, sedam dana sam samo ležao. Ali bio sam dosta realan što se toga tiče, znao sam da ne mogu nastupiti, stojički sam to podneo i nema šta dalje. Doktor je rekao da ih ne trebam dirati još narednih desetak dana, moram paziti rebra do narednog pregleda - podelio je Vitasović sa čitaocima Telegraf.rs portala.

Nada se da neće morati da se bori sa Mirano Fabjanom, između njih postoje odlični prijateljski odnosi.

- To je lepo od njega, ali ako on pobedi pojas ostaje kod njega. Nadam se da se nikad neću boriti sa Miranom, ali ću se boriti sa nekim drugim. Taj pojas ostaje u njegovom vlasništvu, samo ću se ja boriti sa sledećim izazivačima - dodaje Vitasović.

Na merenju se slikao sa De Kastrom, što je mnoge šokiralo zbog cele paklene najave meča, međutim Vitasović tvrdi da nema zle krvi.

- Nema tu šta, kod nas je zrava sredina, nema tu zle krvi. Znamo šta nam je cilj, to je pobeda, koja je impertiv. To ne znači da borca mrzim, to se još uvek nije desilo. To je čisto sportsko takmičenje.

Nada se da će se boriti u Zagrebu na sledećem događaju.

- Ja se nadam, dva meseca sam trenirao ranije, a nisam imao taj završetak. Voleo bih da se desi da konačno eksplodiram - zaključio je Vitasović.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Džoker Ilić o FNC 19: "Tu sam zbog Vase"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA