Miran Fabjan napravio "pakao" Džokeru Iliću u Puli: Jednom rečenicom naterao celu publiku da izviždi Srbina

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Potpuni šou napravljen je u Puli, gde smo kao glavni događaj imali borbu Mirana Fabjana i Jorgana de Kastra. Ipak, nije to odnelo sve simpatije navijača, već je naredni događaj najavljen uz Aleksandra Džokera Ilića.

On se pojavio u oktagonu nakon meča i izjave Fabjana, koji ga je maltene prizvao i naterao celu publiku da zviždi Srbinu.

- Došao je jedan Džoker ovde u grad Pulu i rekao je da će imati više fanova od Fabijana. Tako neka Džoker uđe na neprijateljski teritoriju i da mu dobro zazviždimo, hajde svi! - rekao je Mirjan, na šta je cela publika upala u delirijum.

Ilke je tu morao da odgovori, a njegov pristup je bio takav da kaže da Miran nije imao dostojnog borca naspram sebe.

- Jako mi je drago što je Fabjan pobedio, ali mislim da je De Kastro jako loš borac, a ono što sam video, ovo Miranovo izdanje... Neće mu dobro biti u Zagrebu - rekao je Ilić, a odmah se na to Fabjan nadovezao:

- Ja poštujem Ilketa i ceo Fajt kompani, ali moram ovo reći. Hajmo svi zajedno... Ilke pada? - na šta su se navijači nadovezali sa "kao klada". Potom je to ponovio, a publika ga je ispratila još glasnije.

Ono što smo mogli videti iz FNC 19 događaja je to da je Forgač uspeo da napravi jednu sjajnu organizaciju, ali i da je pokazao da ima neverovatan "nos" da nađe borca i fantastičnog promotera svojih događaja.

(Telegraf.rs)

Video: Roki ušao u ring i zapalio arenu u Puli!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA