Vaso Bakočević završio MMA karijeru!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Jedan od najpopularnijih MMA boraca sa ovih prostora, Vaso Bakočević, odlučio je da završi karijeru, nakon borbe protiv Filipa Pejića u Pulskoj areni na FNC 19.

Bakočević je dobio jedan snažan udarac u prvoj rundi, posle koje je pao na pod, a Pejić je zatim imao nedozvoljen udarac nogom u glavu, zbog čega je momentalno diskvalifikovan.

Ipak, Bakočević je priznao rivalu da ga je pobedio, iako su mu sudije dodelile pobedu, pa je podigao pobednički ruke rivalu, a zatim mu i odneo pehar.

Posle borbe, popularni Psiho je istakao da je završio MMA karijeru i da će se ubuduće boriti samo u "bernakl" borbama - golim šakama.

- Svaka čast svima, ali ja neću da radim MMA. Zamisli sada ja dođem kući i kažem deci 'vaš tata je pobedio meč', pustim snima, a oni vide ono. Filip Pejić je pobedio ovaj meč! Ovo je moj poslednji MMA meč, vidimo se na bernakl, imam decu i porodicu. To je to - rekao je Bakočević posle borbe.

Pejić je bio utučen posle diskvalifikacije.

- Hteo sam ga udariti u telo i ne znam šta se desilo. Vaso hvala ti na svemu, legenda si i tvoj sam fan. Hteo sam dati sve od sebe, trudio sam se, ali ovo na kraju sam za**bo sve, hvala Pula! -

Video: Aleksandar Džoker Ilić o FNC 19: "Tu sam zbog Vase"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srebrni

    8. septembar 2024 | 01:45

    Vala dosta nas je i blamirao,tukao ga je svako, več je oborio i negativni rekord Dzakića...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA