FNC 19, Arena Pula, Miran Fabian, Slo Roki Foto: Nikola Tomić

FNC 19: Fabjan je novi šampion teške kategorije! Vaso Bakočević se odrekao pobede, zbog odluke sudija

 
 
 ≫ 
  • 2

Činjenice

  • Dugo se čekao FNC 19, najavljen je spektakl u Puli i upravo to ćemo gledati!
  • Događaj zvanično počinje od 20 časova, ali sa nama možete ispratiti sve što će se u međuvremenu do starta događaja desiti.
  • Glavna borba će biti između Mirana Fabjana i Jorgana de Kastra, dok će interesovanje navijača privući i dugo iščekivana borba Filipa Pejića i Vase Bakočevića.
  • Osim njih, tu je još nekoliko domaćih boraca, a očekuje se veliki broj mečeva koje možete ispratiti na Telegraf.rs portalu.
Najnovije
00:02

Fabjan uzima pojas!

Konačno dolazi vreme za glavni događaj između Mirana Fabjana i Jorgana de Kastra!

1. runda

Dosta oprezno ulazi Fabjan, koga krasi žustrina i brz start. Deluje da je naučio iz nekih prethodnih borbi. Nogama Kastro napada, ali odlična odbrana Fabjana. Sada i kontranapad, pa overhend. Nekoliko veoma sistematičnih udaraca nogom Fabjana. Kombinuje overhendove i lou kikove. Odličan direkt Fabjana i to je to! Završio ga je na zemlji! Fabjan je privremeni šampion!

23:54

Sledi glavni događaj, bori se Fabjan!

U oktagon povodom glavnog događaja bore se Miran Fabjan i Jorgan de Kastro.

Fabjan ima skor od 4-3, dok je Jorgan na skoru od 11-5.

Fabjan - Jorgan Foto: FNC
23:52

Pejić diskvalifikovan, Vaso je osvojio ovu borbu

Godinama se čekala ova borba, svašta se govorilo na sve strane, a sada imamo priliku to da vidimo u oktagonu.

1. runda

Pejić napada nogama startom prve runde, Vaso uspeva da odbrani samim početkom. Napada Vaso, Pejić za sada beži od Vase. Razlika u rasponu ruku je 11 centimetara za Pejića. Za sada je defanzivno orijentisan i kreće se uz ivicu ringa. Napada Vaso levom, pa desnom, ali bez većeg učinka. Uz osmeh sve rade borci, pričaju, ponašaju se kao da se igraju. Kakva završnica, šteta!

Pejić je uradio fudbalski udarac i tu je prekinuta borba. Filip nije imao nameru da uradi nesportski potez, ali nije iskoristio svoju priliku da borbu završi. Imao je priliku da meč završi u svoju korist, ali napravio je grešku.

Na kraju je sudija diskvalifikovao Pejića, ali Vaso to nije želeo da prihvati i došao je do Pejića i digao mu ruku kao da je on pobednik.

23:25

Sledi šou večeri! Vaso Bakočević protiv Filipa Pejića!

Ono što se dugo čekalo je da konačno u oktagon izađu Vaso Bakočević i Filip Pejić!

Oba borca su prekaljena, a Vaso u ovaj meč ulazi sa skorom 43-24-1, dok Pejić ima skor 16-8-2.

Dugo se pričalo o ovoj dvojici, dugo se čekalo jako šibanje, a konačno su nam to i dali.

FNC 19, Arena Pula, Vaso Bakočević i Filip Pejić Foto: Nikola Tomić
22:54

Najbolji meč do sada na FNC-u! Džejson i Barton, zapamtite ova imena!

1. runda

Brze ruke imaju oba borca, nekoliko nezgodnih udaraca je moglo da bude, ali za sada nema ozbiljnijih napada. Sredinom prve runde Bartonu je nešto zatvorenije oko, ali za sada nema većih problema. Džejson napada bez straha i nogama i rukama. Navijači nisu zadovoljni viđenim, zvižde borcima. Uspeo je Džejson da obori Bartona. Potpuna kontrola Džejsona, ali odlično se brani Barton, nije načinjena nikakva šteta skoro. Kraj prve runde.

2. runda

Džejson prima niski udarac nogom, ali istog momenta vrađa rukom preko glave. Odličan kontranapad Džejsona. Opet osvaja parter i sada će se dole voditi borba. Uspeo je Barton da se izdigne. Džejson deluje umorno sredinom druge runde. Gađa telo sve vreme Barton, dosta je agresivniji nego prethodnu rundu. Odlično koleno za Džejsona, deluje da je otvorio glavu Bartonu. Krvari Britanac.

3. runda

Startovala je treća od pet rundi. Barton je drastično pojačao aktivnosti i broj napada. Džejson za sada ne žuri nigde, prevashodno izbegava napade. Sada bi trebalo svašta da se desi, taj je deo meča. Dosta napada s obe strane, a sada i Džejson krvari, ali niko od boraca nije specijalno uzdrman. Jaka brada Džejsona, Barton jako napada, ali ne uspeva nijedan od udaraca da uzdrma Brazilca. Kraj treće runde, odlična borba za obojicu, dosta udaraca, ali čvrste su to brade.

4. runda

Dosta pažljivija oba borca u četvrtoj rundi. Opet centar oktagona drži Barton. Publika je ponovo razočarana, nije baš najjasnije zašto. Džejson je pokušao iz okreta laktom, ali promašuje. Moglo je biti dosta opasno. Uh kakav lakat sada! Džejson pada, Barton hitro traži i napada Džejsona na podu. Uspeo je žestoke napade da onesposobi Džejson. Svaka čast! Otvoreno je čelo Džejsona, ogromna posekotima. Ovo je za doktorski prekid. Šteta, baš jako krvari. Sudija za sada ne prekida borbu. Kakvo lice ratnika! Veliki je Džejson! Odlično koleno Džejsona, pa lakat iz okreta. Neverovatna borba! Kraj četvrte runde, au kakva borba! Svaka čast Bartonu, svaka čast Džejsonu!

5. runda

Kreće peta runda! Dosta je oprezan Džejson u poslednjoj rundi, čuva se dosta i traži pravu priliku da udari. Barton uspeva da pogodi zadnjim krošeom, ali i Džejson aperkat provlači. Sada je opasno, Džejson mora da iskoristi pola runde poslednje. Kako žestoko napada Džejson! Ali ide kroše Bartona, pada Džejson! Kako rečima opisati ovaj meč! Ovo je uživanje gledati! Kakva dva ratnika! Barton je ostvario poziciju u parteru, a Džejson sada pokušava da se izvuče, ali ne uspeva. Ići će ovo na odluku sudija, a po svemu sudeći osvojiće Barton. Neverovatna borba!

Sudijska odluka

Očekuje se da nakon ove neverovatne borbe Barton ponese bodove i pobedu, što je na kraju i bila odluka sudija. Sva trojica sudija je donela odluku da titula pero-lake kategorije ostaje Bartonu.

Ovaj meč će ostati upamćen kao jedan od najboljih koje ste mogli da gledate na FNC-u. Neverovatna borba!

Barton - Džejson Foto: FNC
22:47

Banović uspavao Poljaka i zaradio pojas!

22:46

Britanac protiv Brazilca će "ratovati" u oktagonu sledeći

Bivši UFC borac Roni Džejson će se boriti protiv Britanca Džordana Bartona.

Skor Džejsona je 18-10, dok je za Bartona devet pobeda, tri poraza i jedan meč bez pobednika.

Džejson ulazi uz himnu Brazila u oktagon, očigledno je da je došao da predstavlja domovinu.

Britanac ulazi uz pesmu koja je karakterisala Majka Tajsona iz perioda nakon izlaska iz zatvora.

22:41

Batur dok čekića Gruzina i pobedu donosi Hrvatima

22:40

"Pojas ostaje na Balkanu, hvala Forgi!": Banović zagrmeo posle pobede nad Poljakom

Darko Banović je prvi FNC šampion u istoriji u koji je to uradio u prvom meču. Nakon meča je dao izjavu:

- Ovo je bilo teško, ko da sam nosio hiljade jaja, brate. Dobar je momak, nema šta, ali smo mi bolji. Pojas ne ide za Poljsku, ostaje ovde na Balkanu! Ovde ostaje! - počeo je, pa je potom dodao - Iznenadio je, ima jake udarce. Nekad me je roknuo, pa smo tako pravili razmene. Dugo sam u ovoj igri, znam kako da radim. 

Istakao je zašto je FNC poseban događaj.

- Ljudi, nigde na svetu, NIGDE, nema MMA event u koloseumu. Hvala FNC, hvala Forgi! - viknuo je Banović.

FNC 19, Arena Pula Foto: Nikola Tomić
22:28

Banović je kralj bantam kategorije! Vojčekijević odličan, ali preslab za Darka

Napadaju kikovima oba borca na samom startu runde, ali obojica imaju i dobre bokserske kombinacije. Dosta eksplozivnih napada, ovo za sada izgleda fantastično. Nesmotreno je Poljak udario u međunožje Banovića, sudija pauzira na kratko borbu. Banović pokušava dabl-leg, ali odlična odbrana poljaka. Dosta sadržajna prva runda, vrhunska predstava! Imaće sudije težak zadatak da odluče ko je osvojio ovu rundu.

Početkom druge runde Vojčekijevič je uzdrmao Banovića sa nekoliko udaraca iz krošea, ali Banović uspeva da uđe u klinč i da zaustavi potpuni pad. Nastavlja Poljak da napada fantastično, izgubio je eksplozivnost u napadu Bosanac. Evo obaranja za Banovića, dabl-leg tehnika odlično odrađena. Ispala je guma nakon nekoliko udaraca Banoviću, Vojčekijević je fantastičan! Ide rušenje na kraju runde za Darka! Možda koji bod može da uzme na ovo. Ide i treća runda, fantastičan meč se nastavlja.

Ova se borba radi u pet rundi, a tek smo na trećoj. Odlično Darko otvara upravo treću rundu. Nešto su umorniji borci sada. Novo obaranje, novi dabl-leg za Darka. Banović obara i uspeva pred kraj treće runde da otvori Poljaka, krv je po oktagonu na sve strane. Ide po pojas Banović! Odlično napada Poljaka! Vojčekijević sada izgleda nemoćno bez obzira na to što uspeva da ostane u borbi. Nemilosrdan je Banović. Banović "uz zvuk sirene" dolazi do pobede! Gušenjem Poljaka uspeva da dođe do titule.

Banović Foto: FNC
22:13

Sledi prva borba za naslov!

Bosanac Darko Banović će ući u oktagon protiv Poljaka Bartoša Vojcikijeviča.

Banović je na skoru od 19 pobeda i devet poraza, dok je Bartoš na samo jednom porazu uz devet pobeda.

Poljak ulazi prvi uz legendarnu pesmu "Wild Boys" od grupe Duran Duran, što će se posebno svideti staroj gardi ovog sporta.

22:03

Batur šalje prekaljenog Gruzina kući!

Jasna je visinska razlika, ali Gruzin odmah napada dabl-legom da napada. Batur napada, pokušava kimuru da izvede. Odličan kontranapad Batura, Šota je ostao šokiran kako je izgubio poziiciju. Odličan graund en paund Batura, Šota je ostao uz ogradu, a onda pada dole nakon novog obaranja Batura. Dosta je dominantniji fizički Batur. Ipak, prepreden je Šota. Napada Šota, čak i udara u potiljak, ali sudija ne reaguje. Međutim, Šota uspeva da se pridigne i obara Hrvata singl-legom. Dosta se stvari dešava u prvoj rundi. Naizmenično obaraju jedan drugog.

Početak kraja je bio kada je uspeo da osvoji povoljnu poziciju Batur, koji je seo na grudi rivala i krenuo da ga čekića. Sudija je prekinuo mučenje i ovo je tehnički nokaut Hrvata.

Batura je najavio napad na titulu.

- Nazovi ženu, trudna je evo ne gleda borbu, javite joj da je sve u redu. Hvala svima, Hrvatsko volim vas! Ovde je poseban osećaj, još ćete me gledati dok ne uzmem ono što mi pripada, a to je titula! - rekao je Batura.

FNC 19, Arena Pula Foto: Nikola Tomić
21:57

Kako je Hrvat udavio Srbina

21:53

Slede Hrvat i Gruzin, borba iskusnog i iskusnijeg

Sledeća je borba između Martina Batura i Šote Batlemidzea.

Gruzin je daleko iskusniji u ovom sportu, ima skor od 24 pobede, 2 poraza i jednog meča bez pobednika.

Batur je sa 11 borbi na skoru od osam pobeda i tri poraza.

21:45

Splitski davitelj udavio Srbina, Voja preslab za Aničića

Agresivan start oba borca, troše se, ali ne previše. Atraktivan meč prelazi sada u grepling, a onda i Ančić obara Voju. Dobru poziciju je Marko ostvario, hvata ga na arm triangl, jak je stisak.

Vojo uspeva da zaključa nogu Hrvata, ali nije uspeo da izbegne njegov jak stisak. Sudija je tražio neku povratnu informaciju, ali nije dobio, Voja je "zaspao".

Pobeda ide Aničiću.

Nakon meča se obratio publici sa rečenicom da je samo verovao u sebe.

- Bilo je očekivano da ću pobediti, verovao sam u sebe. Spreman sam i treniram svaki dan, treniram od šeste godine, tako da sam znao da je ovo moj šou. Došao sam pobediti i to sam i napravio - rekao je Aničić.

Kaže da mu ništa novo nije, uprkos tome da mu je prva borba.

- Znaš kako je, stao sam pun k**** puta sa mnogo ljudi, tako da mi tu ništa nije novo. Jedino novo mi je ovolika publika i ovolika podrška.

Želi da se bori u areni u Zagrebu.

- Ako veliki gazda dozvoli arena Zagreb, ako se nađe koje mesto ja sam tu. Ako ne to, nadam se da ću dobiti priliku na još nekom događaju.

FNC 19, Arena Pula Foto: Nikola Tomić
21:37

Ovo se čekalo!

Vojo Katanović i Marko Ančić izlaze u oktagon!

Navijačima će se ovaj meč nesumnjivo svideti, među omiljenim su borcima.

Vojo ulazi u oktagon uz hit Smoke Mardeljana, dok je Ančić ušao uz pesmu Grše - Forza.

Voja je na skoru od 3-4, dok je Ančić na skoru 0-0.

21:23

Ramos odnosi pobedu odlukom sudija

Bilo je potrebno da prođe jedan minut da bi se išta desilo, a ono što je usledilo je bilo fantastično. Ramos je izbegao odbranu Litvanca krošeom, da bi Kudrešovas bio uzdrman. Nakon toga je usledio brzi odgovor Litvanca, ali Ramos je uspeo da se konsoliduje i da obori Kurdrešovasa u parter.

Uspeva Ramos nekoliko puta da obori Kudrešovasa. Ide Ramos na gušnejei uspeva da ga uhvati u dobru poziciju, ali Kudrešovas ne posustaje.

Ostalo je deset sekundi do kraja! Ramos je držao sve vreme, Kudrešovas je uspeo na neverovatan način da izdrži! Au! Svaka čast za Litvanca! Ramos je preterano dugo držao i dobio je opomenu. Svakako odličan meč gledamo za sada!

Odlično izgledaju borci i u drugoj rundi, malo umornije, ali sasvim dobro uzevši u obzir intenzitet borbe. Ramos opet hvata dabl-leg i baca Kudrešovasa ponovo u parter. Ne može Litvanac ništa protiv zapaljivog Kubanca. Odlično novo bacanje Ramosa! Kudrašovas ne uspeva da se izvuče iz hvata Kubanca. Dosta sporija druga runda, dominantan je Kubanac bio i u ovoj, Kudrašovas mora da traži neki potez iznenađenja ako hoće pobedu.

Previše otvoreno napada Kudrešovas direktom, to koristi Ramos kao svaki rvač, napada noge, pa je Litvanac nemoćan pao u parter.Publika postaje sve nezadovoljnija, dosta se sporo dešavaju stvari u oktagonu. Nekoliko atraktivnih, ali neuspešnih pokušaja Ramosa.  Dosta dosadna treća runda, na vreme je gotova i treća runda, sudije će doneti odluku.

Kubanac je pobednik ovog meča.

FNC 19 Foto:FNC
21:08

Prelazimo na "main card", sada kreće pravi spektakl

U oktagon izlaze Andres Ramos i Arturas Kudrešovas.

Kubanac Ramos je na skoru 4-0, dok je Litvanac Kudresovas na skoru 3-0.

Ramos je odličan rvač, dok je Kudrešovas dosta bolji u stend apu.

21:03

Embojo završava Pletikosa, dok on nemoćan pokušava da se odbrani

20:59

A sada malo šou za publiku

20:53

Rajić "upropastio" Kelca!

20:48

Šok! Embojo savladao Pletikosa

Embojo je savladao Pletikosa i to nakon povrede mladog borca.

Razlika između ova dva borca je čak 10 godina, ali rezultat pokazuje nešto potpuno novo.

Nakon samo minut borbe Pletikosu je pukla leva arkada, a to nije prvi put da se dešava.

Odličan dabl-leg Pletikosa, pokušava da uhvati leđa, sada je agresivan u parteru.

Izvukao se Embojo, pridigli su se borci.

Pogođen je bio Pletikos u međunožje i zbog toga je sudija svirao kratku pauzu, da se povrati Pletikos.

Pri padu Pletikos je nezgodno pao, ruka je otišla kako nije trebalo i povreda levog ramena, iskočilo mu je levo rame, šteta!

Embojo je sportski pokušao da kaže sudiji da je to to, videlo se da je Pletikos povređen, međutim, sudija ništa nije pokazivao, pa je Embojo morao da napada.

20:39

Druga borba "zagrevanja" je na planu!

Pletikos i Embojo izlaze u ring!

Englez Embojo je pao na vagi i deo novca će dati Pletikosu.

Pletikos je na skoru 3-0 u karijeri, dok je Embojo na 1-1.

Erik Pletikos Foto: FNC
20:36

Prelaka pobeda Rajića!

Dilan Rajić je već nakon desetak sekundi krenuo u jak napad protiv Kelca i već odmah je uradio ono što ga čini veoma dominantinim, a to je boks.

Jesu ušli u mrežu, ali u korist Rajića koji je sa nekoliko udaraca u glavu uspeo da otvori protivnika.

Kelc je morao drugačije da postupi i odmah da ulazi u klinč, ali ta greška ga je skupo koštala.

Rajić je na kraju meča upitan da podeli utiske, a on je odmah imao odgovor za kladionice.

- Hvala ekipi. Čuo sam da su kladionice dale 2.80 na mene. Da Bog da neko uzeo pare! - nasmejao je sve Rajić.

Dilan Rajić Foto: FNC
20:28

Počinje! Dilan Rajić protiv Tima Kelca!

Prva borba je između dva teškaša, upravo izlaze na ring, a uskoro počinje.

Razlika postoji u visini, ali dva potpuno različita borca, koji će napraviti nesumnjivo pravi šou!

Rajiću je ovo MMA debi, to treba napomenuti. Odličan je bokser, dok je Kelc dosta bolji rvač.

20:22

Forgač najavio borbe, pa otkrio hoće li biti meča Miran Fabjan - Džoker Ilić

Kratku najavu napravio je prvi čovek FNC-a Dražen Forgač.

- Bilo je dosta povreda, ali eto došli smo svi do finala. Mislim da je rijaliti šou dao uspeh. Bićemo spremni za narednu sezonu! - najavio je Forgač.

-Oni su možda trebali da budu kandidati za meč večeri, ali eto doživeo je povredu protivnik Markov. Mogli smo naći nekog nasumičnog protivnika, ali on ne bi Marku bio dostojan. Svakako Bojkovića ćemo videti u Zagrebu.

Potom je krenuo da najavljuje sve borbe, a prva o kojoj je pričao je između Rajića i Kelca, borba koja otvara veče.

- Dilan ima preko dva metra, a Kelc nije neki visoki teškaš, ali je snažan. Može biti sukob stilova, može biti zanimljiva borba - rekao je Forgač.

Drugi meč zagrevanja biće Pletikos i Embojo.

- Protivnik Pletikosa nije uspeo zadovoljiti kilažom, biće mu oduzet deo premije, protivnik će dobiti taj novac. To su dva zanimljiva borca i verujem da će biti dobra borba.

Ramos i Kudresovas će biti prvi meč na "main card"-u.

- Ramosu će ovo biti veliki test, ali to se traži. Sada mora pokazati da li je spreman za iskorak na veću scenu ili ćemo se opet zadržati sa njim na ovom nivou.

Marko Aničić i Vojo Katanović će ući u oktagon, što je Forgač komentarisao.

- Oni se jako dobro znaju iz FON-a, tamo su zajedno živeli, spavali, jeli, zezali se, igrali igrice. Marko je u FON-u pokazao da je respektabilan borac, znam ga jako dobro, trenira u American Top timu. Bio bi mu teži meč protiv Borisa Stanića, ali njegovi problemi životni su se pogoršali, morao je uzeti pauzu od borbi. Mislim da će Katanović dati sve od sebe da pruže dobar meč, ali to se traži.

O meču Batura i Betlemidze.

- Šotu znamo jako dobro, Batur je jedan od najboljih u Hrvatskoj. Vratio se u FNC, drago nam je zbog toga. Trebamo graditi našim borcima kroz domaće organizacije karijere, evo mu prilike da se dokaže.

Pričao je i o borbi Banovića.

- Banović je jedan od najkvalitetnijih bantamnaša u Evropi, rivalu smo osigurali potpis, biće ovo odličan meč za ovu kategoriju - rekao je Forgač.

O meču Džordana Bartona i Ronija Marijana Bizere.

- Roni se pokazao kao "dark horse" u FNC-u, pa je neke favorite dobio na brutalan način. Vrlo iskusan, nije bez razloga nazvan Džejson. Mislim da Bartona očekuje ozbiljan test, on je borac perolake kategorije i mislim da je on pred samim potpisom za UFC.

Komentarisao je meč Vase Bakočevića i Filipa Pejića.

- Čuj ono, Forgi dovedi mi Vasu. Sve se ostvaruje. Sada ćemo videti da li je želja dobra, dobro su trenirali i Filip i Vaso. Ulog je dosta veliki, puno duže traju ova prepucavanj i podbadanja preko Instagrama, pa verujem da će svi dati sve od sebe.

Fabjan privlači dosta pažnje...

- Donosi drugu dimenziju, adrenalin i uzbuđenje, Fabjan je postao preko noći najveća zvezda Balkana. Ljudi ga obožavaju, a mogu reći i ja ga obožavam. Jedva čekam da uđe u oktagon i da vidim šou.

Upitan je o potencijalnom susretu Fabjana i Džokera Ilića.

-Videćemo kako će ovo proći, ali plan je da se susretnu. Idemo korak po korak, pa ćemo videti - zaključio je Forgač.

20:05

FNC počinje!

Prvi koji će izaći u oktagon su Dilan Rajić i Tim Kelc, sve to u sklopu "zagrevanja" za glavni događaj.

Glavna borba biće između Mirana Fabjana i Jorgana de Kastra, dok će pažnju navijača privući i dugo iščekivani duel Filipa Pejića i Vase Bakočevića.

19:46

Roki ušao u ring pre početka događaja i zapalio arenu!

19:26

Najezda navijača, borci sve napetiji: Samo vaso ispunjava želje navijača

Da je Vaso Bakočević čovek naroda još jednom se pokazuje, pošto nekoliko sati uoči borbe, kada borci moraju biti fokusirani, on je uspeo da izdvoji vreme za navijače i da ispuni njihove želje, te se slika sa njima.

Ostali borci su uglavnom u završnoj fazi priprema.

18:36

Pejić prozvao Vasa: "Imamo nešto za rešiti... U Zagrebu nije hteo..."

- Hvala mu što je došao uopšte tu, da se potučemo na kraju. U Zagrebu nije hteo, ovde nije hteo... Dobro, onaj me "ohladio", i bolje da me on "ohladio", što mu piše "džiu-džitsu" na leđima, nego Vaso. Hvala mu što je došao, i idemo napraviti šou - podvukao je Pejić.

18:33

"Nećemo ga baciti u more, ali ga nosimo u bolnicu": Fabjan zapretio svom protivniku

18:32

Ko se sve bori večeras na FNC 19?

Gledaćemo ukupno devet borbi, pri čemu je ona glavna definitivno između Filipa Pejića i Vasa Bakočevića u borbi pod nazivom "Fight of the Nations Finals", a dosta interesantni će biti okršaji Džordan Barton - Roni Džejson u kategoriji "pero" i Darko Banović - Bartoš Vojkevič u kategoriji "bantam".

Nema sumnje da će publiku zanimati i ko će pobediti u okršaju Marka Ančića i Voje Katanovića, dva regionalna MMA borca, a u teškoj kategoriji će ih ispratiti okršaj Martin Batur - Šota Beltemidze.

Kada je reč o "srednjeteškoj" kategoriji (light heavyweight) gledaćemo Andresa Ramosa i Arturasa Kudrešovasa, dok u kategoriji "pero" imamo i Erika Pletikosa i Rendije Emboja, dok za kraj ostaje i teškaški obračun Dilana Rajića i Tima Kelca.

18:30

Fabjan "izvukao" glavni događaj FNC 19

Video: "Osećam tenziju, Pejke, brada dole...": Bakočević za Telegraf pred FNC 19

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA