"Nitro" prokomentarisao "Psihopatu" pred FNC 19: "Imamo nešto za rešiti... U Zagrebu nije hteo..."

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ljubitelji borilačkih sportova, ove subote imaće priliku da uživaju u svojevrsnom spektaklu, pošto će u pulskoj Areni, biti održan FNC 19!

Ovaj MMA događaj okupio je ponovo na jednom mestu najjača i najpopularnija imena regionalne scene, a takav je i fajt kard koji ćemo videti.

Pored čak tri meča za titulu, duel koji je svakako provukao najviše pažnje, jeste dugo čekani meč između Vasa "Psiha" Bakočevića i Filipa "Nitra" Pejića. Njih dvojica bili su treneri timova "Srbija" i "Hrvatska" u borilačkom rijalitiju "FON", a sada će u finalu odlučiti ko je zapravo bolji.

Tim povodom, imali smo priliku da ekskluzivno porazgovaramo sa popularnim "Nitrom", koji je izneo svoja očekivanja.

- Samo me je on mogao motivisati za povratak. Ja sam jako uzbuđen, ali miran i hladan kao nož, i mislim da to nikako nije dobro za njega - počeo je Pejić.

Kako je istakao, postao je pametniji...

- Ja imam prvih deset mečeva, da me niko nije udario u glavu. Onda sam promenio politiku, krenuo sam neke gluposti raditi, koje smo sad ispravili. Ja verujem da će biti dobro, da me neće dotaknuti.

Imao je priliku i da se druži sa Vasom tokom snimanja FON-a...

- Što se tiče njega, bili smo zajedno svaki dan... Ne možemo se mi tamo pobiti svaki dan i klati na noževe. Pa, nije on loš čovek, samo... Mi imamo to što imamo već dugi niz godina, to ćemo sutra rešiti, i videćemo. Što se samog rijalitija tiče, top je.

Arena je rasprodata...

- Borio sam se već pred puno, puno više ljudi... Ja sam se borio pred 25.000 ljudi, mene to ne dira... Ja sam već ono, veteran u ovom sportu, ja čujem samo svoj ugao i samo to mi je bitno. Bitan mi je Vaso, ispred mene, da ga pobedim, a ostalo kako će biti, posle ćemo se zaj*******.

Za kraj je imao i poruku...

- Hvala mu što je došao uopšte tu, da se potučemo na kraju. U Zagrebu nije hteo, ovde nije hteo... Dobro, onaj me "ohladio", i bolje da me on "ohladio", što mu piše "džiu-džitsu" na leđima, nego Vaso. Hvala mu što je došao, i idemo napraviti šou - podvukao je Pejić.

(Telegraf.rs)

Video: Slo Roki "zapalio" Pulu: Fabjan napravio "ludnicu" na merenju pred FNC 19, pa se pogurao sa rivalom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA