Slo Roki "zapalio" Pulu: Fabjan napravio "ludnicu" na merenju pred FNC 19, pa se pogurao sa rivalom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pula će ove subote biti centar regionalne borilačke scene, pošto će u Areni ovog hrvatskog grada biti održan "FNC 19"!

Dražen Forgač i mečmejkeri najjače promocije u jugoistočnoj Evropi potrudili su se da naprave zaista fenomenalan "fajt kard", čemu svedoči i to da ćemo gledati čak tri meča za titulu.

Svakako da je najveću pažnju, pored okršaja Vasa "Psiha" Bakočevića i Filipa "Nitra" Pejića, privukao i glavni meč večeri, u kojem ćemo gledati Mirana "Slo Rokija" Fabjana, koji će ukrstiti rukavice sa bivšim UFC teškašem, Jorganom De Kastrom, za privremeni pojas teške kategorije.

Popularni "Roki" važi za ponajveću zvezdu regionalne scene poslednjih meseci, a to je potvrdio i u petak uveče u Puli, tokom merenja za javnost.

Naime, merenje za publiku, održano je na trgu "Forum" u Puli, pred više stotina fanova borilačkih sportova, a "Slo Roki" se potrudio da "zapali" atmosferu i napravi haos.

Izašao je na binu vrlo motivisan, i odmah nakon što je stao na vagu, prišao je De Kastru, i uneo mu se u lice. Ubrzo je došlo i do guranja glavama, "Roki" je pokazao da će "otkinuti glavu" iskusnom veteranu, dok je Dražen Forgač morao da ih razdvaja, kako ne bi došlo do ozbiljnijeg fizičkog kontakta.

Sve to je publika ispratila gromoglasnim povicima i aplauzima, a kako je to sve izgledalo možete pogledati ispod.

Podsećanja radi, Miran Fabjan je uskočio kao zamena za povređenog šampiona teške kategorije, Ivana Vitasovića, i to svega devet dana uoči događaja.


(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Bogdana Bogdanovića na pitanje o povratku u Partizan se neće svideti Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA