Umro Siniša Marjanović

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Siniša Sića Marjanović, istaknuti šabački bokser i bokserski trener, preminuo je u Šapcu. Marjanović je ostavio dubok trag u svetu boksa, kako kao takmičar, tako i kao trener.

Tokom svoje bokserke karijere, Marjanović je nastupao za klub Mačva i stekao reputaciju kao vrhunski bantam bokser. Početkom osamdesetih godina prošlog veka, osvojio je titulu prvaka Vojvodine, u periodu kada je ovo takmičenje bilo izuzetno konkurentno. Njegova borba za klub donela je brojne pobede i bodove, uključujući i pobede protiv tadašnjih renomiranih boksera kao što su Đerđija i Bečejac.

Nakon što je završio takmičarsku karijeru, Marjanović se posvetio trenerskom radu u Bokserskom klubu "Živorad Rajšić". Njegova trenerska karijera bila je uspešna i obuhvatala je rad sa mnogim talentovanim bokserima. Posebno je doprineo uspehu svog sina Ljubomira, koji je osvojio drugo mesto na Evropskom kadetskom prvenstvu. Takođe, Marjanović je bio mentor Semizu Aličiću, radio sa Radom Joksimovićem i vodio Omera Ametovića do bronzane medalje na juniorskom i omladinskom Prvenstvu Evrope. Njegov rad je rezultirao brojnim titulama državnih šampiona u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Siniša Marjanović biće zapamćen po svom posvećenom radu i velikom doprinosu razvoju boksa u Šapcu.

(Telegraf.rs)

Video: Poznati UFC borac udarcem iz zezanja umalo slomio nogu Jutjuberu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA