UFC-ov šampion odabrao četvoricu najboljih svih vremena: Iznenadiće vas na koje mesto je stavio Džonsa

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kad god se povede priča o najvećem MMA borcu svih vremena, uvek se ista imena nađu u centru pažnje. Džon Džons, Žorž Sent Pjer, Anderson Silva, Dimitrijus Džonson... Ovo su borci o kojima se najviše diskutuje, iako je teško očekivati da će ikada svi biti saglasni oko toga ko je zaista najbolji.

Na ovu temu se nedavno osvrnuo i Tom Aspinal, privremeni UFC šampion u teškoj kategoriji. U razgovoru za "SportBIBLE", pitali su ga koja bi četiri borca on stavio na svoj "Mount Rushmore" – svoju listu najvećih u istoriji MMA:

- Za mene, "GSP" je bez sumnje na prvom mestu. Smatram da je on najbolji svih vremena, iako trenutno Džon Džons možda ima veću relevantnost. Drugo mesto bih dao Džonsu, čak iako se pripremam da se borim protiv njega. Treće mesto zauzima Dimitrijus Džonson. On često prolazi ispod radara zbog svoje visine i manje popularnosti, ali njegove veštine su neverovatne - izjavio je Aspinal, a zatim dodao:

- Četvrto mesto je zaista teško odabrati, ali rekao bih da tu zaslužuje mesto Kabib Nurmagomedov. Iako je prerano završio karijeru i mogao je još mnogo toga da postigne, ipak mislim da je jedan od najvećih ikada.

Sve više se priča o potencijalnoj borbi između Aspinala i upravo Džonsa, a nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl ukoliko do toga dođe.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović za Telegraf pred "Oktagon 59": "Ja ću ići tamo da umrem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA