Došao pred "Džokera" sa šestoricom u Zagrebu, sada izazvao "Zver" iz BiH na meč

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Oči regionalne borilačke javnosti poslednjih dana uperene su u Pulu i FNC, s obzirom na to da će se u hrvatskom gradu 7. septembra održati još jedan spektakl u režiji najpopularnije promocije u jugiostočnoj Evropi, pod imenom FNC 19.

Ipak, dok fanovi sa nestrpljenjem čekaju novi okršaj nekih od najpopularnijih imena ovdašnje scene, na društvenim mrežama se "kuva" jedna zanimljiva priča.

Naime, Ðani Barbir, šampion FNC-a u kategoriji do 84 kilograma, usmeno je dogovorio meč sa "Zveri" iz BiH, Tomislavom Tomom Spahovićem.

- 23.11. Arena Zagreb. Tomo Spahović mi deluje kao lik koji će pristati na meč i pojaviti se - napisao je Barbir, a ubrzo je stigao i odgovor.

Spahović je nedugo zatim prihvatio poziv, rekavši da je spreman da se spusti u srednju kategoriju za ovaj meč, ali da to ne isključuje njegove nastupe u budućnosti u poluteškoj.

Ovo je još jedan od mečeva koji je usmeno dogovoren za Arenu Zagreb, nakon što se sve više poslednjih dana govori o mogućem okršaju Aleksandra "Džokera" Ilića i Mirana "Slo Rokija" Fabjana upravo u hrvatskoj prestonici.

Zanimljivo, Brabir je nedavno dospeo u centar pažnje javnosti, kada je prekinuo gostovanje "Džokera" Ilića u podkastu "Inkubator" u Zagrebu, i sa šestoricom drugara ušao u studio kako bi raspravio nesuglasice sa Ilićem. Ipak, "Džoker" je tada oduševio javnost svojim postupkom, pošto je bez ikakvog ustručavanja ustao i suprotstavio se verbalno Barbiru, da bi se potom stvari smirile.

Sve u svemu, biće ovo zanimljiv borilački period.

(Telegraf.rs)

Video: Kroata Bario pričao za Telegraf posle pobede nad Dušanom Džakićem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA