Mejveder se vratio u ring protiv unuka mafijaškog bosa, pa izazvao jednu od najbizarnijih scena u istoriji

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Flojd Mejveder još jednom je demonstrirao svoju superiornost u ringu, ovoga puta protiv Džona Gotija trećeg u revanšu koji je održan u Meksiko Sitiju.

"Money" je dominirao tokom svih osam rundi, dok je unuk poznatog mafijaškog "bosa" Džona Gotija bio gotovo bespomoćan u svakoj razmeni udaraca.

Iako je publika negodovala, Mejveder je još jednom uvećao svoje bogatstvo, uprkos tome što nije bilo zvaničnog bodovanja zbog ekshibicionog karaktera borbe. Ipak, svima je bilo jasno ko je iz ringu izašao kao pobednik.

"Goti je tvrd kao ekser," izjavio je Flojd nakon borbe. "Bila je ovo prilika da pružimo dobru predstavu za publiku. Zahvalan sam Gotiju što je održao svoju reč."

Podsećamo, njihov prvi susret u junu 2023. godine završio je haosom u ringu, ali je ovaj revanš protekao u nešto mirnijoj atmosferi, mada nije bio bez bizarnih momenata.

U drugoj rundi, sudija je upozorio Mayweathera zbog udaraca u potiljak, što je izazvalo njegove proteste i na kraju dovelo do toga da sudija napusti ring.

Na njegovo mesto stupio je novi sudija, a borba je nastavljena. Ova situacija, jedna od najbizarnijih u savremenoj bokserskoj istoriji, ostavila je publiku u neverici, a ceo događaj možete pogledati u priloženom videu.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko Ražnatović ekskluzivno za Telegraf o medalji na Evropskom prvenstvu u boksu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA