Novi "rat" na regionalnoj MMA sceni: "Džoker" i "Roki" žele meč u Zagrebu, prozivke "pljušte" na mrežama

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Regionalna MMA scena sa nestrpljenjem iščekuje 7. septembar i novi FNC događaj u Puli, a u međuvremenu se na društvenim mrežama vodi "rat".

U centru pažnje ovog puta, našli su se Miran "Slo Roki" Fabjan i Aleksandar "Džoker" Ilić.

Popularni "Džoker" je nedavno parafirao ugovor sa FNC-om, a potom i otkrio da će upravo Fabjan biti jedan od njegovih narednih rivala, što je bio povod da krenu sa prozivkama preko mreža.

Tako je Fabjan prokomentarisao jednu objavu Ilića prilično oštrim rečima.

- Umrećeš u Zagrebu. Baj, baj "Džokeru" - napisao je slovenački borac, da bi ubrzo stigao i odgovor "Džokera".

- Isto kao i ti u Beogradu - napisao je Ilić uz emotikon koji plače od smeha, aludirajući na Fabjanov poraz od Daka Stošića u Areni.

Upravo ovo prozivanje, Fabjan je objavio na svom storiju, gde je nastavio sa komentarima.

- Ilić se još uvek ispred Arene divi i čega da se slika sa Stošićem. Kad ja kažem "Džoker pada", vi kažete kao klada - napisao je Fabjan, a onda pomenuo i još jednog regionalnog borca.

- Spahoviću, ti moli da miss Beograda otkaže meč, i budi spreman da uletiš ako te budemo trebali. U svakom sportu su prvoj ekipi potrebne zamene - napisao je Fabjan Spahoviću.

Miran Fabjan i Aleksandar Ilić Printskrin: Instagram/slorocky_85

Upravo Tomo Spahović pominjao se kao potencijalni rival oba borca, a ostaje nam da vidimo kakav će biti rasplet ove situacije.

Takođe, ono što je zanimljivo, da ovo prozivanje i peckanje na društvenim mrežama traje već neko vreme, a sada kada je "Džoker" i zvanično potpisao za najjaču regionalnu MMA promociju, to je dobilo novi nivo.

Bez ikakve sumnje, okršaj Fabjana i Ilića bi podigao "hajp" na jedan još veči nivo u čitavom regionu, a čini se da bi već 23. novembra u Zagrebu i mogli da ih vidimo u FNC-ovom oktagonu.

Sve u svemu, spremite se za spektakl.

(Telegraf.rs)

Video: Stošić i Fabjan zapevali Džeja u svlačionici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA