Šokantna scena na poznatom takmičenju: Čuveni Rus ošamario rivala, ovaj pao kao sveća, reagovali lekari!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Apsolutno neverovatne snimke dobili smo sa poznatog takmičenja "Power Slap" u kojem se rivali takmiče u svojevrsnom šamaranju sve dok jedan ne popusti. A ovoga puta desilo se da već posle prvog udarca jedan do takmičara padne pokošen kao sveća...

Čuveni ruski borac Vasilij Kamotski "Dampling" ostvario je neverovatnu pobedu nokautom na događaju koji organizuje čuveni Dana Vajt.

Kamotski je u jednom momentu samo zamahnuo svojom rukom i na pod poslao Kamila Marusarža poznatijeg pod nadimkom "Polarni medved". Štaviše, nekoliko muškaraca stajalo je iza njegovih leđa, kako ovaj ne bi direktno pao na glavu.

Kao da su svi očekivali da će udarac Kamotskog biti tako brutalan, pošto je Marusarž ostao bez svesti nakon ovog udarca.

Štaviše, čak je i doktorska ekipa morala da dođe kako bi reagovala. Vajt je u tim momentima slavio veliku pobedu, iako mu je protivnik ležao na podu u neprijatnoj situaciji.

Za Kamotskog kažu da je "Muhamed Ali" šamaranja i Dana Vajt se nada da će od njega zaraditi dosta novca, što i ne čudi, ako vidimo na koji način patosira rivale.

U vesti se nalazi i snimak ovog brutalnog šamara, a on nije preporučljiv za osetljive osobe.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović presrećan posle pobede nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA