"Detonacija" u FNC-u: "Džoker" potpisao ugovor, pa otkrio ko će mu biti protivnici

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kao "bomba" je u regionalnoj borilačkoj javnosti odjeknula vest da je Aleksandar "Džoker" Ilić stavio paraf na ugovor sa FNC-om!

Jedan od najboljih srpskih MMA boraca potpisao je sa najjačom MMA promocijom u jugoistočnoj Evropi ugovor na više borbi, čime je FNC završio zaista veliki posao, o kojem se već dosta govorilo u poslednje vreme.

Ipak, sada je sve završeno, o čemu se oglasio i sam FNC.

- Sa zadovoljstvom najavljujemo da je Aleksandar Ilić potpisao višegodišnji ugovor sa FNC-om! Iskusni srpski MMA borac se već suočavao sa velikim imenima u ovom sportu, uključujući Aleksandra Šlemenka, Mihala Materlu i Karlosa Vemolu. Radujemo se što ćemo ga videti u našem rosteru u FNC-u! Koga biste želeli da vidite u njegovom protivniku u kavezu? - napisao je FNC.

Ubrzo se o svemu oglasio i sam Ilić, koji je otkrio i ko će mu biti protivnici.

- U prvom ugovoru, ono što vas najviše zanima, protivnici će biti Fabjan, Spahović i Barbir. Kojim redom će ići mečevi, zavisi isključivo od FNC-a. Kao što rekoh i pre, svako je prihvaćen odavno, uslovi su ispoštovani i moram reći da je FNC dao bolju ponudu od Oktagona i KSW-a - napisao je Ilić.

Ostaje nam samo da vidimo kada ćemo u oktagonu videti popularnog "Džokera", kao i ko će mu biti prvi protivnik, ali nema sumnje da su Dražen Forgač i FNC ovim potpisom odradili sjajan posao za regionalnu MMA scenu.

(Telegraf.rs)

Video: Džoker Ilić pokazao povrede posle spektakularne pobede: Podlaktica pukla, a stopalo kao balon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA