Sjajne vesti iz UFC-a: Duško Todorović se vraća u oktagon, protivnik neporaženi borac

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Duško Todorović, jedan od najboljih srpskih MMA boraca, uspešno je sanirao tešku povredu levog kolena i spreman je da se vrati u UFC kavez.

Srpski borac najavio je svoj povratak na Instagramu i otkrio da će se vratiti u akciju 9. novembra u Las Vegasu, u UFC Apexu. Njegov protivnik će biti neporaženi američki debitant Mansur Abdul-Malik (6-0), koji je sve svoje pobede ostvario prekidom.

Meč će biti održan u srednjoj kategoriji, a navijači srpskog borca veruju u novu pobedu, poput one na UFC Fight Nightu 212, kada je pobedio Džordana Rajta nokautom u drugoj rundi.

Abdul-Malik je inače obezbedio UFC ugovor nakon impresivne nokaut pobede na "Dana White‘s Contender Seriesu" 13. avgusta.

Todorović je prvobitno planirao povratak u martu ove godine na UFC Fight Nightu 240, gde je trebalo da se suprotstavi Edmenu Šabazjanu. Međutim, povreda prednjeg ukrštenog ligamenta sprečila je taj plan. Ligament je bio skoro potpuno pokidan, ali je Todorović uspeo uspešno da se oporavi i spremi za povratak.

U dosadašnjoj UFC karijeri, Todorović je ostvario tri pobede u sedam nastupa. Njegov poslednji izlazak u kavez bio je 18. marta 2023. godine, kada je zbog nesrećne povrede desnog kolena izgubio borbu protiv Kristijana Liroja Dankana, nakon manje od dva minuta borbe.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović za Telegraf pred "Oktagon 59": "Ja ću ići tamo da umrem"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA