UFC borcu preti 12,5 godina zatvora zbog kidnapovanja devojke

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

UFC borac u bantam kategoriji, Kejsi Keni, uhapšen je 21. jula i suočava se sa ozbiljnim optužbama. Pored optužbe za otmicu, Keni se tereti za teški napad (davljenje), kao i za tri prethodna napada i jedan slučaj remećenja javnog reda i mira. Optužbe se odnose na incident u kojem je, navodno, brutalno napao Jasmin Mendez, uključujući udarce, šamaranje i davljenje, tokom nekoliko sati.

Keni (33) se prvi put pojavio pred sudom u subotu i biće ponovo prisutan u četvrtak na statusnoj konferenciji u sudu okruga Marikopa. Najteža optužba, krivično delo druge klase, može doneti kaznu zatvora od četiri do dvanaest i po godina.

Prema izjavama portparola policije u Feniksu, hitna pomoć je zbrinula Mendez zbog povreda. Keni je takođe navodno preteo Mendez i njenoj majci tokom incidenta.

UFC je odmah reagovao i izbačen je iz promocije. Keni nije nastupao od poslednjeg poraza na UFC 265, gde je izgubio od Sun Jadonga. Njegova poslednja dva nastupa završena su porazom, uključujući i poraz od Dominika Kruza na UFC 259. Istraga o incidentu je još u toku.

(Telegraf.rs/Sport Express)

Video: Bojan Veličković spreman za meč

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA