Ankalaev prozvao Rakića pred UFC 308: "Uništiću ga u Abu Dabiju..."

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U poslednja tri meča, Ankalaev je zabeležio samo jednu pobedu

Magomed Ankalaev će se boriti protiv Aleksandra Rakića u oktobru u Abu Dabiju, iako je očekivao borbu za titulu u poluteškoj kategoriji.

Međutim, UFC je očigledno imao drugačije planove za ovog ruskog borca, ali i za aktuelnog šampiona, Alexa Pereiru. Ovaj meč predstavlja ogromnu priliku za obojicu, s obzirom na to da su oba borca u vrhu poluteške divizije.

U poslednja tri meča, Ankalaev je zabeležio samo jednu pobedu. Prvi duel protiv Jana Blahoviča završio je nerešeno, dok je prvi meč protiv Džonija Vokera završen kao "no contest". Ipak, u drugom okršaju, Rus je uspeo da nokautira Vokera. Nakon tog uspeha, Ankalaev je na društvenim mrežama jasno stavio do znanja koliko je motivisan za predstojeći meč protiv Rakića:

- Danas sam dobio mnogo poruka u vezi sa borbom za titulu u poluteškoj kategoriji. Moj posao je da razbijam lica onima koji stanu ispred mene. Uništiću Rakića u Abu Dabiju i niko više neće moći da me ignoriše. Nema potrebe da se iko oseća loše zbog mene - napisao je Ankalaev, a potom dodao:

- Zašto Džamahal plače? Pereira te upravo uspavao. Vrati se na posao i budi spreman za Abu Dabi jer bi se Rakić mogao povući iz borbe.

UFC 300 Foto: Profimedia

Iako nije jasno zbog čega Ankalaev sumnja da će se Rakić povući iz borbe, jer je Srbin poznat kao borac koji retko otkazuje mečeve, moguće je da Rus pokušava da ga isprovocira i unese nemir u njegov kamp. Svi se nadamo da mu to neće poći za rukom.

Duel između Rakića i Ankalaeva zakazan je za UFC 308, koji će se održati 26. oktobra u Abu Dabiju. Pobeda u ovom meču mogla bi da otvori vrata velikih prilika za obojicu boraca, što daje dodatnu težinu ovom spektaklu.

(Telegraf.rs)

Video: Upoznajte Jovanu Đukić, profesorku prirodnih nauka koja "ubija" u oktagonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA