"To je zavisnost i ja sam zavisnik, ne mogu da prestanem...": Kralj cigana otvorio dušu

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Legendarni bokser progovorio o penziji

Revanš između ukrajinskog boksera Aleksandra Usika i Britanca Tajsona Fjurija biće održan 21. decembra u Rijadu, a brojni mediji poslednjih meseci bave se mogućom penzijom popularnog "Kralja cigana".

Kako navode, u slučaju poraza od Usika, mogao bi da te najave pretvori u realnost.

U svom poslednjem intervjuu je otvorio dušu i progovorio upravo o toj temi.

-Toliko sam dugo zaljubljen u boks, od detinjstva, a sada imam 34 godine... Kraj moje karijere verovatno dolazi u sledećih nekoliko godina - rekao je britanski teškaš pa nastavio:

- To je odnos pun ljubavi i mržnje, ponekad otrovan. Kad je dobar, onda je stvarno dobar, a kada je loš, onda je vrlo otrovan. U toj sam romantičnoj vezi otkad znam za sebe, otkad sam bio dete, a sada sam odrasla osoba s sopstvenom porodicom. Ostaviti se toga ili ne? Mnogo sam puta hteo da napustim boks, ali uvek me vuče nazad.

S tim se suočavaju, kako Fjuri navodi, gotovo svi profesionalni borci. Kod dobrog dela veliku ulogu igra novac, ali kod njega to definitivno nije slučaj.

- To je kao ogromna droga. Znam da je to zavisnost i da sam ja zavisnik. Boks nije moj najbolji prijatelj, zlostavlja me. Kada dođem u dvoranu, muči moje telo, moj um i moju dušu, ali nakon toga me dovodi do ekstaze. Ta je navala osećaja neverovatna, pruža mi najveće uspone ikada, a istovremeno me i spušta na najniže nivoe. Boks stvara veću zavisnost od bilo koje droge na svetu. Jednostavno ne možeš prestati - potpuno je iskren bio britanski teškaš u svom zaključku.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos u neverici kad su Delije podigle koreografiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA