Au, kakav spektakl se sprema! FNC najavio događaj u Puli, borci kao gladijatori, tri meča za titulu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovo će biti veliki spektakl!

Najpopularnija MMA organizacija u regionu, FNC napravila je pravi "bum" na regionalnoj sceni, pogotovo u proteklih godinu dana, kada je sve dignuto na jedan viši nivo.

Najveći utisak ostavila je puna Beogradska arena, i spektakularna noć pred više od 15.000 gledalaca, uz sjajne mečeve regionalnih boraca.

Ipak, ne planiraju iz FNC-a da stanu, već nastavljaju u istom ritmu, a prvi naredni događaj biće održan u Areni u Puli, i to 7. septembra.

Osim toga što će biti održan u Areni iz rimskog doba, u kojoj su se nekada nadmetali gladijatori, te to samo po sebi garantuje spektakl, i fajt kard je zaista fenomenalan.

Od ranije je bilo najavljeno da ćemo u Puli videti okršaj trenera iz FON-a, Vasa Psiha Bakočevića i Filipa Nitra Pejića, a sada su poznati i mečevi za titulu, kojih će biti čak tri.

U glavnoj borbi večeri, videćemo okršaj u teškoj kategoriji, između aktuelnog šampiona Ivana Vitasovića i bivšeg UFC i PFL borca, Jorgana De Kastra.

Sunaslovna borba večeri, rezervisana je za šampiona do 66 kilograma, Džordana Bartona, koji će se boriti protiv Ronija Džejsona, još jednog bivšeg UFC borca.

Takođe, FNC će dobiti i novog šampiona bantamkategorije, pošto će se u okršaju za titulu boriti Darko Banović i poljski borac Bartoš Vojčikevič.

To je za sada sve, što se objavljenih mečeva tiče, ali već po ovome može se zaključiti kakav nas zapravo spektakl očekuje.

Podsetimo, nakon Pule, u novembru nas očekuje i FNC događaj u zagrebačkoj Areni, koji će takođe napraviti šou.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno: Ovako se Darko Stošić pripema za meč sa Fabjanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA