"Afrički jazavac" nokautirao rivala posle 60 sekundi i zadržao privremenu UFC titulu

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Aspinal se "osvetio" Blejdsu za ono od pre dve godine

Britanski MMA borac Tom Aspinal zadržao je svoju privremenu titulu u UFC-u u teškoj kategoriji, nakon što je u Mančesteru posle samo 60 sekundi nokautirao Kurtisa Blejdsa!

Aspinal je "pogodio" rivala desnom rukom u lice i oborio ga na zemlju, te je usledila serija novih posle kojih Blejds više nije ustajao.

Aspinalu je to bila treća uzastopna UFC pobeda u prvoj rundi, te su mnogi smatrali da bi trebalo da se bori sa šampionom u teškoj kategoriji - Džonom Džonsom! Međutim, očekuje se da mu Stipe Miočić bude rival krajem godine.

Nakon što je pobedio Blejdsa, Aspinal, koji inače ima nadimak "Afrički jazavac" (Honey Badger) je uzeo mikrofon i poslao poruku Džonsu.

- Zdravo Džone, nemam ništa protiv tebe lično. Ali samo mislim da sam bolji od tebe. Samo znam da mogu da te pobedim u borbi, pa dolazim po tebe!

Pobedivši Blejdsa, Aspinal se osvetio za jedini poraz u svojoj UFC karijeri. Podsetimo, Blejds je slavio pre dve godine u Londonu, ali ta pobeda se ni njemu ne dopada. Naime, Aspinal je tada povredio koleno posle samo 15 sekundi borbe.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA