Poznati srpski MMA borac prozvao Stanislava Krofaka: "Vadite ga iz rijalitija..."

 
S. J.
S. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ostaje nam da vidimo da li ćemo na nekom od budućih MMA događaja gledati ovaj okršaj, a nema sumnje da bi bilo vrlo zanimljivo

Često na regionalnoj MMA sceni viđamo prozivanja i peckanja među borcima, a na meti prozivke, našao se i Stanislav Krofak.

Naime, zvezda rijalitija Elita, prozvan je od strane Aleksandra Jankovića, poznatog srpskog borca.

Janković je na svom Instagramu objavio snimke svojih mečeva i završnica, a uz to, poslao je i poruku Krofaku, koji je nedavno izašao iz rijalitija.

- Koliko je sve ovo slučajno? Vadite Pantera iz rijalitija - napisao je Janković, uz tag FNC promocije.

Zanimljivo, i Janković i Krofak borili su se u FNC-u, i imaju ugovore sa pomenutom promocijom. Janković je imao niz od četiri vezane pobede, da bi u svom poslednjem meču, u revanšu sa Bojanom "Želvom" Kosednarom doživeo poraz, i sada je na skoru od 16-13. Sa druge strane, Krofak ima tri vezana poraza u FNC-u, i na skoru je 9-8.

Inače, Janković trenira u "Fight Company" timu, gde su i Vaso Bakočević, Savo Lazić i Aleksandar Ilić, kao i neki od najboljih mladih srpskih boraca poput Vojislava Simičića i Veljka Aleksića.


Ostaje nam da vidimo da li ćemo na nekom od budućih MMA događaja gledati ovaj okršaj, a nema sumnje da bi bilo vrlo zanimljivo.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Marinković pominje Filipa Cara i Aleks Nikolić, a pohvalila se da je kupila stan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA