Telegraf u Slovačkoj: Kako su nas profesorka fizike, matematike i hemije i milion evra doveli u Bratislavu?

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sve sluti na spektakl

Često možete čuti onu hipotezu da "sport piše najzanimljivije priče"... E, pa ponovo se ispostavila kao tačna.

Ovog puta, reč je o jednoj borilačkoj priči, MMA događaju, koji će biti održan u Slovačkoj, a na kojem ćemo i te kako imati šta da vidimo.

Događaj pod imenom "Oktagon 59", u organizaciji jedne od najpopularnijih svetskih i evropskih promocija - Oktagon-a, biće održan ove subote u "Pežo Areni", u Bratislavi.

Sam event, biće održan pod otvorenim nebom, a da će ovo biti jedan od najvećih događaja u ovoj godini, svedoči i zaista spektakularan "fajt kard".

E, baš taj "kard", doveo nas je u slovačku prestonicu...

Već na startu večeri, imaćemo šta da vidimo, pošto će se u kavezu naći naša Jovana Đukić.

Jovana Đukić Foto: Triangle Management

Ona će ukrstiti rukavice sa iskusnom Veronikom Smolkovom, koja je favorit pred domaćom pulikom, ali nema sumnje da se i Ðukićeva pita.

Ipak, ono što je posebno zanimljivo, jeste spoj hobija i posla Đukićeve...

Naime, Jovana osim što je MMA borkinja, radi i kao profesorka hemije, fizike i matematike u Gimnaziji, što je bez sumnje, jedan od najzanimljivijih, i najneobičnijih spojeva ikada. Ipak, to je ne sprečava da radi ono što voli, te je tako postala i prva srpska MMA borkinja u nekoj od najjačih promocija u Evropi i svetu.

Međutim, neće Jovana biti jedini predstavnik Srbije u Bratislavi.

U oktagonu će se naći i Predrag Bogdanović, momak iz Novog Sada, koji učestvuje na "Gejm čejndžer" turniru, vrednom 1.000.000 evra.

Predrag Bogdanović Foto: Oktagon MMA

Srpski borac stigao je do četvrtfinala, gde će imati vrlo zahtevan izazov, u vidu Losenea Kejte, inače Oktagon-ovog "federvejt" šampiona.

Podsećanja radi, prvo izdanje ovog turnira, osvojio je naš Bojan Veličković, kada je u finalu slavio protiv Andreasa Mihalidisa.

Sve u svemu, očekuje nas ukupno deset fenomenalnih mečeva, a bez ikakvoh sumnji, gledaćemo pravi spektakl pod otvorenim nebom.

(Telegraf.rs)

Video: Upoznajte Predraga Bogdanovića: Student prava koji je "zver" u oktagonu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA