"Bomba" iz Hrvatske: Ivan Erslan potpisao ugovor sa UFC-om!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novi borac iz regiona u najjačoj organizaciji

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca, Ivan Erslan potpisao je ugovor sa UFC-om!

Hrvat je stavio paraf na ugovor na četiri borbe sa najelitnijom MMA promocijom, nakon što mu je prethodno istekao ugovor sa KSW-om, gde je bio jedan od najboljih poluteškaša.

Erslan je trenutno na skoru 14-3, a u poslednjem meču, na KSW-u Epic, slavio je protiv Bogdana Gnjidka, spektakularnim nokautom u prvoj rundi. Mnogi su nakon toga očekivali napad na pojas poluteške kategorije, ali na kraju ipak do toga nije došlo, već su se dve strane razišle.

Ovo je i te kako veliki korak za hrvatskog borca, koji sa nestrpljenjem čeka svoj nastup u UFC-ovom oktagonu.

- Na moje veliko zadovoljstvo, konačno mogu objaviti da sam potpisao ugovor sa najvećom UFC organizacijom na četiri borbe. Moji snovi su se ostvarili, iako je nekad izgledalo tako daleko, Bog je uvek imao bolje planove za mene, od onih koje sam ja krojio. Veliko hvala Aliju Abdelazizu, što je omogućio da se ovo desi za ovako kratko vreme. Takođe, veliko hvala mom bratu Magomedu Umalatovu, koji mi je pomogao sa ovim. Veliko hvala Draženu Forgaču, koji je uvek stavljao moje interese ispred svojih, pa tako i u ovom slučaju je gledao da sve ispadne najbolje i na obostrano zadovoljstvo. Vesti o borbi stižu uskoro, i sa nestrpljenjem čekam da vam objavim sa kojim velikim imenom se borim - napisao je između ostalog Erslan.

Podsetimo, najpopularnija MMA organizacija u septembru stiže u Pariz, i možda baš tamo budemo gledali Erslanov debi.

(Telegraf.rs)

Video: Vaso Bakočević za Telegraf o borbi sa Brazilcem: "Napravio sam mu nova usta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA