Dosad neviđeni snimak legendarne borbe: Evo šta je Habib govorio Mekgregoru dok ga je davio

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Borba o kojoj se i danas priča

Borba Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora je nešto o čemu se pričalo godinama. Ne samo da je ona bila spektakularna, već je i posle toga izbila opšta tuča u publici i oktagonu.

Borba je održana još 2018. godine u oktobru, a i dalje izaziva reakcije.

Bila je to borba koju je čekao čitav svet sa velikim nestrpljenjem, a pre meča stvorena je ogromna tenzija zbog "treš toka" kontroverznog Irca, koji je vređao Dagestanca na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Habib je to shvatio lično, pa je želeo da razbije Mekgregora u borbi. Ne samo to, hteo je da ga ponizi, da mu uradi ono što je najgore da uradite jednom borcu - da ga naterate da tapka i da preda borbu usled totalne nemoći i straha da ne bude "ugušen".

UFC je sada, objavio i dosad neviđeni snimak gde se čuje šta borci govore tokom meča jedan drugome, šta im govore treneri tokom pauze.

Na snimku UFC-a se čuje i momenat nakon što je Habib "ugušio" Konora, posle čega mu je rekao "Pi*ko" razbio sam te! Razbio sam te, ku**o!"

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA