Nesvakidašnje! Borba u UFC-u proglašena nevažećom zbog "ilegalnih" udaraca laktom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Umesto uzbudljivog meča kakav su svi priželjkivali, gledaoci su svedočili brzom, i pomelo bizarnom prekidu zbog neregularnih udaraca

Borba na UFC događaju u Denveru, između Abdula Razak Alhasana i Kodija Brandejdža završila se u velikom iznenađenju već nakon 37 sekundi!

Umesto uzbudljivog meča kakav su svi priželjkivali, gledaoci su svedočili brzom, i pomelo bizarnom prekidu zbog neregularnih udaraca.

Na papiru, ovaj okršaj u srednjoj kategoriji obećavao je pravu tenziju između opasnog udarača Alhasana (12-6 MMA, 6-6 UFC) i agresivnog rvača Brandejdža (10-6 MMA, 4-5 UFC). Međutim, borba je prekinuta veoma rano, a razlog za to su nenamerni ilegalni udarci laktovima koje je izveo Alhasan.

Sve je počelo standardno – sudija Den Miragliota je dao znak za početak borbe, borci su se rukovali, a Brandejdž je odmah krenuo na rušenje. Alhasan je uzvratio snažnim udarcima i laktovima, uzdrmavši Brandejdža već u prvom naletu.

Ipak, Brandejdž je uspeo da se uhvati za Alhasanovu nogu, ali nije mogao da izbegne teške udarce dok je pokušavao da završi obaranje.

Kako su se stvari odvijale, nekoliko Alhasanovih udaraca pogodilo je pozadinu Brandejdžove glave, zbog čega je sudija prekinuo borbu i dao Brandejdžu vremena za oporavak.

Nažalost, on nije mogao da nastavi meč, a borba je proglašena nevažećom zbog nenamernih ilegalnih udaraca. Zanimljivo, udarci su ocenjeni kao nenamerni jer se Alhasan u tom trenutku nalazio u pokretu.

Ovaj neočekivani ishod ostavio je sve prisutne u šoku, a oba borca su ušla u borbu sa ciljem da se iskupe za prethodne poraze.

Sada ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati njihovi putevi u UFC-ovim oktagonima.

(Telegraf.rs)

Video: Ekskluzivno: Ovako se Darko Stošić pripema za meč sa Fabjanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA