Uroš Medić ne ide u Las Vegas: Propustiće sedmu borbu u UFC-u zbog povrede

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poslao je poruku navijačima

Srpski borac Uroš Medić moraće da odloži sedmi meč u UFC karijeri zbog povrede, uprkos planiranoj borbi protiv neporaženog Amerikanca Denija Barloua u Las Vegasu narednog meseca.

Tokom treninga rvanja, Medić je zadobio ozbiljnu povredu rebra, koja ga sprečava da se oporavi na vreme za zakazani meč 10. avgusta.

- Dobio sam ozbiljnu povredu rebra tokom treninga rvanja. Uprkos iscrpljujućim naporima, ne mogu da se oporavim pred 10. avgust. Pokušao sam sa svim dostupnim tretmanima, ali nisam u mogućnosti da nastavim s treninzima potrebnim intenzitetom. Kao borcu, nikad nije lako da se donese ovakva odluka. Želim da se borim i takmičio sam se dok sam bio povređen mnogo puta ranije, ali ova povreda deluje izazovnije od drugih. Posvećen sam potpunom isceljenju i povratku na borilište što je pre moguće. Ostajem optimista u pogledu ponovnog takmičenja do jeseni ove godine - rekao je Medić.

Njegov rival, čiji je skor 8-0, sada će morati da sačeka novu priliku za svoj drugi UFC okršaj.

Medić je izrazio želju za brzim oporavkom i povratkom na borilište do jeseni.

(Telegraf.rs)

Video: Vaso Bakočević za Telegraf o borbi sa Brazilcem: "Napravio sam mu nova usta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA