Vreme čitanja: oko 1 min.

Pereira dobio "masan" bonus posle UFC 303: Dejna Vajt "opustio ruku", pa častio šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Popularni "Poatan" je slavio na spektakularan način, nokautom o kojem se još uvek priča, a ono što je posebno zanimljivo, jeste da je dobio posebno "masan" bonus za to

  • 0
Aleks Pereira Jiri Prohaška Foto: Tanjug/AP

Proteklog vikenda imali smo priliku da gledamo spektakularan UFC 303, a u centru pažnje bio je okršaj Aleksa Pereire i Jirija Prohaske.

Popularni "Poatan" je slavio na spektakularan način, nokautom o kojem se još uvek priča, a ono što je posebno zanimljivo, jeste da je dobio posebno "masan" bonus za to.

Naime, Pereira je dobio čak 303.000 dolara na ime bonusa, a ovaj podatak otkrio je njegov trener, Plinio Kruz u jednom podkastu.

- Pričao je sa Dejnom u bekstejdžu, a razgovarali su o mnogo toga. Dejna mu je rekao kako je osvojio bonus za performans večeri, a Pereira je pitao: "303 hiljade dolara?". Dejna je rekao: "Ne, ne, 50.000 dolara". Ali, Aleks je bio vrlo ljut još nakon UFC-a 300 nakojem nije dobio bonus, a sve zbog istorije UFC-a i Pereire i prihvatanja mečeva na "šort notis". Dejna ga je pogledao, i rekao: "Znaš šta? Pobrinuću se za tebe. Imaš 303.000 dolara". Dejna se čak i našalio i rekao mu da kupe neki superautomobil za te pare, ali je Pereira rekao da ih ima dovoljno, i da sada želi "sajbertrak" - rekao je Pilino.

Po mnogima, ovo je definitivno zasluženo, s obzirom na to da je Pereira postao jedna od najvećih zvezda najjače svetske promocije.

(Telegraf.rs)

Video: Vaso Bakočević za Telegraf o borbi sa Brazilcem: "Napravio sam mu nova usta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA