Vreme čitanja: oko 1 min.

Vitaker za dva minuta "prebio" Aliskerova, Magomedov dominirao protiv Trokolija i uzeo novu pobedu u Rijadu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Održan je u UFC Fight Night u Saudijskoj Arabiji

  • 0
Robert Vitaker Foto: Mikael Ona / Zuma Press / Profimedia

Novozelandski borac, Robert Vitaker nokautirao je Irkama Aliskerova iz Rusije u borbi koja je potrajala manje od dva minuta u okviru srednje teške kategorije na UFC Fight Night događaju u Rijadu u Saudijskoj Arabiji.

Posle manjeg opipavanja snaga na samom početku, Vitaker je uspeo da zada sjajan aperkat, a sudija u ringu nije imao drugu opciju sem da prekine borbu posle manje od dva minuta.

On je za ovaj učinak uspeo da zaradi čak 50.000 američkih dolara dodatno, a osim Vitakera, pobede su odneli Felipe Lima iz Brazila koji je savladao Muhamada Naimova, kao i Volkan Ozdemir koji je nokautom srušio Džonija Vokera iz Brazila.

Poznati Šarabutdin Magomedov je poboljšao skor na 13-0 pobedom na osnovu tehničkog nokauta nad Antoniom Trokolijem, a interesantno je da se borba Aleksandra Volkova i Sergeja Pavloviča završila na bodove, a pobedu je odneo iskusniji Volkov jednoglasnom odlukom sudija.

Ovo je bila uvertira za UFC 303 u predgrađu Las Vegasa gde će se suočiti Aleks Pereira i Jirži Prohaska za titulu u poluteškoj kategoriji.

(Telegraf.rs)

Video: FightCast: Darko Stošić spreman da slovenačkog Rokija pošalje u penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA