Vreme čitanja: oko 1 min.

Bomba! Džejk Pol zakazao meč sa najvećom zvezdom BKFC-a

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo će biti zaista zanimljivo

  • 1
Džejk Pol na meču novaka poznati Foto: Tanjug/AP

Iako je  trebalo da 20. jula gledamo okršaj Džejka Pola i Majka Tajson, to neće biti slučaj, ali ćemo i pored toga videti pravi spektakl.

Naime, Džejk Pol je dogovorio novi meč u tom terminu, a može se reći da će ovo biti možda i najteži izazov u njegovoj dosadašnjoj karijeri, s obzirom na to da će se boriti protiv Majka Perija.

Popularni "Platinum" je najveća zvezda BKFC promocije u boksu golim šakama, gde se bori i Vaso Bakočević, a pristao je da uskoči kako bi se event ipak održao.

Peri je do sada odradio pet mečeva u BKFC-u, i vezao isto toliko pobeda, ali treba istaći da je Peri, do sada u profeionalnoj bokserskoj karijeri odradio jedan meč, kada je 2015. godine poražen od Keneta Meknejla.

Nova lokacija događaja biće "Amajli Arena" u Tampi, a nema sumnje da nas očekuje spektakl. Što se samog meča tiče, radiće se po boks pravilima, u osam rundi.

Ostaje nam da vidimo da li će Peri postati prvi MMA borac, koji će uspeti da porazi Pola, koji je prethodno slavio priotiv Tajrona Vudlija, Nejta Dijaza, Bena Askrena i Andersona Silve.

(Telegraf.rs)

Video: Tajson ponovo čovek od čelika: Na nekadašnjem bokseru isklesani mišići u 53. godini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA