≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šmekerska izjava Fabjana posle poraza od Stošića: "Beograde, volim vas, molim vas jedno..."

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenac se izvinio navijačima za sve što je izgovarao pre borbe sa Stošićem

  • 7

Čitav Balkan je sa velikim nestrpljenjem čekao glavnu borbu na FNC 17, gde su snage odmerili Darko Stošić i Miran Fabjan!

Na kraju je Stošić opravdao ulogu favorita i slavio posle brutalnih udaraca u glavu Slovenca, kada je arbitar morao da prekine meč.

Velika tenzija viđena je pre borbe, mnoge uvrede i prozivke, ali je to bio stil Fabjana kroz čitavu karijeru, gde je često "treš tokom" izazivao pažnju na neku borbu.

Bilo je tako i ovoga puta. Arena je bila krcata i gledali smo zaista spektakularne borbe.

Na kraju, sve je rešeno u prvoj rundi između Fabjana i Stošića, a posle meča su se borci pozdravili i pokazali poštovanje jedan prema drugome.

Fabjan se u izjavi izvinio navijačima u Beogradu i zamolio je da ga "ne bace u Savu", kao što je on obećao da će uraditi Stošiću.

- Obećao sam da ćete nositi Stoleta u Savu, a sada vas molim da me mene ne nosite. Izvinjavam se svima što sam vas uvredio. Stvarno sam hteo ošteti Darka, nije mi uspelo, on je oštetio mene. Hvala ti Beograde na energiji, volim vas - rekao je Fabjan.

(Telegraf.rs)

Video: Fabjan poludeo u hodniku posle meča: "Znao sam da ne može stend up"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA