≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"FightCast" #1 - Darko Stošić: O Fabijanu, pretnjama, "trash talk-u", i ko će "pevati" sa Džejem...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od naših najpopularnijih MMA boraca pričao je o mnogim aktuelnim temama, a svakako je goruća bila predstojeća borba sa Miranom Fabjanom

  • 2

Sve oči borilačkog sveta, kako u Srbiji, tako i u regionu, biće uperene u Beogradsku arenu, gde se održava najveći MMA događaj na ovim prostorima.

FNC 17 okupiće sam krem regionalne borilačke scene, i uz to, u kavez jedno, naspram drugog, staviti imena koja mnogi nikada ne bi ni pomislili da upare.

Jedna od takvih borbi, jeste i glavni meč večeri, okršaj Darka "Čekića" Stošića, i Mirana "slovenačkog Rokija" Fabjana.

Stošić, poznat kao jedan od najboljih teškaša u Evropi, ujedno i prvi izazivač za titulu u KSW-u, a na drugoj strani, "Roki", koji je veći deo karijere proveo radeći K1, a onda se "preko noći", pobedama u FNC-u, uzdigao do "zvezda", i napravio neverovatan hajp.

Baš od Stošića fanovi očekuju da opravda ulogu velikog favorita, a kako je istakao u ovom razgovoru, spreman je da to i ostvari u kavezu, protiv Fabjana, pred kojim je možda i najveći izazov u karijeri.

Upravo to bile su samo neke od tema prve epizode "FightCast-a", novog podkasta na Telegrafu, posvećenom isključivo borilačkim sportovima, kao što i samo ime govori, a u kojem će, sportski novinar našeg portala, Stefan Jocić sa mnogim imenima iz ove sfere govoriti o raznim temama.

Premijerno izdanje je sa trenutno jednim od naših najvećih MMA imena - Darkom Stošićem, koji je pričao o najaktuelnijoj temi, borbi sa Miranom Fabjanom, "trash talk-u" koji su imali mesecima unazad, a odgovorio je i na njegovu poruku da će pobedu u Areni slaviti uz pesmu Džeja Ramadanosvkog.

(Telegraf.rs)

Video: Stošić zapretio Slovencu: Zapevaće sa Džejem u subotu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA