Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenački "Roki" stigao u Beograd posle nesreće, pa se suočio sa Stošićem: "Ide lakat u glavu, utišaću Arenu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napravili su pravi šou

  • 0

Ljubitelji borilačkih sportova imaće priliku ove subote da uživaju u FNC-u 17, prema najavama najvećem MMA događaju u regionu u istoriji.

S obzirom na fajt kard, i mečeve koje ćemo gledati, može se reći da je sa potpunim pravom ovaj event najavljen upravo kao najveći.

Deifintivno najveći "hajp", napravio je glavni meč večeri, borba između Darka Stošića, i slovenačkog "Rokija", Mirana Fabjana.

Fabjan je doživeo saobraćajnu nesreću na putu za Beograd, te nije uspeo da stigne na konferenciju koja je održana ranije u jednom prestoničkom hotelu, ali "Roki" i Stošić su i te kako to nadoknadili u iznenadnom sučeljavanju.

Na opšte iznenađenje svih, Fabjan i Stošić su odradili suočavanje uživo, gde su nastavili verbalni "rat", a da nije bilo Dražena Forgača, prvog čoveka FNC-a, možda bi došlo i do fizičkog obračuna.

Palo je dosta "teških" prozivki, Fabjan je i te kako bio raspoložen za prozivanje, dok su u jednom trenutku oba borca ustala, i želela da odrade po jedan "pauer slep" jedan drugom, ali je Forgač ipak uspeo da ih vrati na mesta.

Vratili su se nakon toga na mesta, a na kraju su se i suočili "oči u oči", dok se Forgač oprezno odmeravao obojicu. Na kraju se sve završilo uz smeh, a kako je sve izgledalo, možete videti u snimku u tekstu.

(Telegraf.rs)

Video: Stošić zapretio Slovencu: Zapevaće sa Džejem u subotu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA