Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada je bio najjači čovek sveta, sada je oborio svetski rekord za najjači udarac ikada

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mašina je izračunala neverovatne brojke

  • 1
Edi Hol Printskrin: X/@HappyPunch

Britanski strongmen Edi Hol oborio je rekord za najjači udarac na svetu i sa 208.901 poenom prestigao je Aleksa Pereiru i Frensisa Nganua!

Hol je svojevremeno zvaničnio bio najjači čovek na svetu, a ovoga puta može da se pohvali da je njegov udarac trenutno najrazorniji.

UFC-ov institut za performanse u Las Vegasu ima mašinu visoke tehnologije, poznatiju kao "Power Cube", koja meri snagu udaraca u jedinicama. Na kraju se rezultat izračunava na osnovu brojnih faktora, uključujući snagu i brzinu.

Svetski rekord je ranije držao UFC borac Nganu, koji je zabeležio rezultat od 129.161 jedinicu u 2017. godinu. Potom je Pereira, šampion u poluteškoj kategoriji, oborio taj rezultat sa 191.796 poena.

Inače, kada već pominjemo Hola, vredi pomenuti da je u vezi sa Aleksandrom od 2012. godine i da imaju dvoje dece. Pritom, tu je i njegova ćerka iz ranije veze.

Osim što brine o Holu, Aleksandra se bavi i biznisom i vlasnica je jedne brijačnice u Velikoj Britaniji, kao i studija za tetovaže. Takođe, ima veliki uticaj i na društvenim mrežama s obzirom na to da je prati preko 100.000 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA