≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veljko Ražnatović ostao bez finala Evropskog prvenstva, pa šmekerskim potezom ukazao poštovanje Rusu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šteta...

  • 11

Ovog četvrtka održano je polufinale Evropskog prvenstva u boksu u hali "Aleksandar Nikolić", a pred velikim brojem gledalaca Veljko Ražnatović je u okršaju sa Rusom Ataevom Šarabutdinom poražen i ostao je bez finala.

U kategoriji do 86 kilograma srpski takmičar je imao težak posao pošto je za rivala imao aktuelnog svetskog šampiona. Iskusniji bokser je odneo pobedu i moći će da stane i na čelo Evrope.

Naviše iščekivan meč između srpskog talentovanog boksera nije razočarao. U "kruzervejt" kategoriji Veljko je u polufinalu uspeo da pokaže zube aktuelnom svetskom šampionu. Ipak, uprkos tome, prve dve runde odneo je Ataev jednoglasnom odlukom petorice međunarodnih sudija.

Ruku na srce, Rus zaista jeste opravdao epitet favorita, ali Veljko je pokazao da ozbiljno može da se računa na njega u narednim godinama i to na najvišem nivou. Na kraju je i treća runda pripala Rusu, a Veljko je po kraju meča kako to dolikuje šampionu prekinuo potencijalne incidente i čestitao je protivniku. Takođe je i od publike tražio da pozdravi pobednika.

Ražnatović se na kraju svakako okitio bronzanom medaljom i tako ostvario veliki uspeh.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko se obratio, ali vesti nisu radosne: Na dan Bogdaninog rođendana desilo se nešto važno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб ин

    25. april 2024 | 22:04

    Па стварно ми није јасно да се даје оволико простора једном поразу а дете које је таленат за разлику од дотичног Растко Симић је победио у полу финалу и у недељу боксује за злато! Молим вас!

  • Voja

    25. april 2024 | 21:50

    Hahaha, naravno da je ostao bez titule, ljubi ga majka

  • SVM

    25. april 2024 | 21:40

    Veljko je jedno divno i časno stvorenje. Pleni i osmehom i ponašanjem. I svaka mu čast na stvaranju porodice,na vreme i za svako poštovanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA