≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da vidimo kako to radiš?" Ovo je istina o napadu na hrvatskog boksera, evo šta je rekao srpskoj policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikica je istakao na saslušanju da nije bilo fizičkog napada

  • 0
Nikica Radonić Printskrin: Facebook.com/boxingcroatia

Pravi haos nastao je u regionu nakon što su hrvatski mediji objavili vest da je u Beogradu napadnut svetski i evropski prvak u kik-boksu, Nikica Radonić.

Večernji list je objavio da su huligani napali njihovog boksera i da je on proveo noć u Hitnoj pomoći sa povredama noge.

Ipak, kako Telegraf nezvanično saznaje, situacija je drugačija, bar prema onome što je Nikica Radonić ispričao na saslušanju u policiji. 

Prema našim saznanjima, on je rekao da je trčao u Banjičkoj šumi, nakon čega su mu prišla dva huligana, koja su ga potapšala po ramenu sa rečima "Da vidimo kako ti to radiš?".

Radonić je rekao da nije bilo fizičkog kontakta i napada, a da je on nakon toga počeo da trči, posle čega je uganuo nogu.

Nakon toga, otišao je na Ortopediju na Banjici, gde mu je ukazana pomoć oko povređene noge.

Ovakvu priču potvrdio je i Nikicin trener, koji je ispričao da je u pitanju izolovani incident i da momci koji su zaustavili boksera nisu znali da je on Hrvat, jer nije imao obeležja, te da se ne osećaju nesigurno u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA